Laat u inspireren door Baldessarini

Het eigentijdse modemerk Baldessarini is voor mannen met inhoud. Voor pure mannen met een zelfverzekerd gevoel voor stijl en authenticiteit.

 

Dat bewijst ook de nieuwe collectie van Baldessarini Eyewear: mannelijk, gedurfd en een tikkeltje eigenwijs.

 

Exclusief ontworpen acetaat

 

Van high-end fashionlabel Beldessarini mag u alleen het beste verwachten. Voor de collectie correctiemonturen en zonnebrillen is dan ook een mix van prachtige materialen gebruikt. Neem bijvoorbeeld de acetaten in mooie, natuurlijke kleurstellingen en designs. Speciaal voor Baldessarini ontworpen in Italië, voor een stoere look.

 

 

 

 

 

 

Voor mannen met lef

 

Zo is het nieuwste pantomodel (B5116C) beschikbaar in warme kleurencombinaties, zoals red/havana gradient. Deze grote bril met retro uitstraling is erg geschikt voor mannen met lef die niet bang zijn om hun persoonlijkheid te benadrukken.

 

Voor de zonnebril (B3117C) is een stoere combinatie gemaakt van een groot front met juist een fijn veerontwerp volgens eigentijds design. Het brown textile acetaat met houtnerf zorgt voor een mannelijke look, zeker met de matchende degradé glazen.

 

 

 

rutger18

 

 

 

Fashion brand Baldessarini

 

Benieuwd naar de overige producten uit het portfolio van dit stoere modemerk? De nieuwe monturen en overige producten zijn prachtig weergegeven in het nieuwe LookBook Spring/Summer 2013 van Baldessarini.

 

Meer informatie?

 

Neemt u dan contact op met uw Accountmanager Eyewear of de afdeling Sales Support van Rodenstock op telefoonnummer 050-5441 599.