Lindberg introduceert nieuwe stijlen in bestaande collecties

Lindberg biedt een aantal nieuwe, spannende modellen aan die de meer klassieke en modebewuste brildrager aan moet trekken.

 

‘Lindberg Strip’ is een titanium-plaat-frame-collectie. De technologie creërt voortdurend nieuwe mogelijkheden waarop titanium kan worden gedraaid en gebogen om de meest aantrekkelijke en elegante stijlen te produceren. De nieuwe modellen worden gekenmerkt door een huwelijk van esthetiek en functionaliteit in grotere, dynamische vormen.

 

Als nieuwe variant in de Strip collectie, ontworp Lindberg vier modellen voor tieners. Hij hield hier rekening met het creëren van een koele, volwassen look die aantrekkelijk is voor jonge brildragers. De collectie is verder uitgebreid met nieuwe vormen en kleuren die met de mode trends voor 2012 overeenkomen. De nieuwe producten zijn geïnspireerd door onder andere de uitlopende buitenste randen van de jaren 50 brillen, waaronder de cateye.

 

De Spirit collectie toont Lindberg’s vaardigheid in het ontwerpen van randloze design concepten. Met meer dan 300 verschillende lensvormen, meer dan 50 verschillende kleuren en afwerkingen en meer dan 25 verschillende componenten, biedt de Spirit collectie talloze combinatiemogelijkheden. Lindberg’s design team heeft een nieuwe serie van titanium tempels ontworpen die te combineren zijn met een reeks nieuwe lensvormen.