Monturen van parelmoer voor een vrouwelijke look

Geïnspireerd door oude beschavingen, gemaakt met een ambachtelijke vaardigheid en vereerd om deel uit van een nationale identiteit die grote mannen en vrouwen heeft voortgebracht zijn. Dit zijn de basisprincipes voor de collecties van Visiva.

De bril als fashionitem

Wanneer men het over brillen heeft, spreekt men over meer dan alleen een noodzaak. Een bril wordt tegenwoordig beschouwd als een authentiek modeaccessoire, waarin de uitstraling van vrouwen wordt vormgegeven. Of het nou optische of zonnebrillen zijn. Waar het om gaat is dat ze een statement maken en onmiddellijk een herkenbare stijl geven aan het gezicht van de drager.

Ambachtelijke brillen met prachtige materialen

Combinaties van materialen, zoals acetaat en steen, gecombineerd met een verfijnde afwerking, geven aanleiding tot twee Special Editions van Visiva: Merini en Hack. Twee vakkundige en ambachtelijke brillen die in staat zijn om de fascinerende vormen van een bril te maximaliseren.

De Merini is een oversized montuur met vlindervorm. Het montuur van de Hack heeft daarentgen prachtige, sensuele cat eye-vormen. Beide stijlen zijn versierd met twee kleine en ronde parelmoer inzetstukken. Dit geeft de veren een elegante en bijzondere afwerking. Het montuur wordt als het ware getransformeerd tot een stijlvolle edelsteen.

Door het gebruik van halfedelstenen, in dit geval, parelmoer, accentueert Visiva de relatie met moeder Natuur en haar meest welsprekende en luxe elementen.

Meer informatie

www.visiva.pro

Tags: