Morgan: happy is the new chic

„Happy is the new Chic“, dat is de nieuwe filosofie van het Franse modelabel Morgan, en het belichaamt de stijl van het merk.

 

De sensuele en verleidelijke modellen bepalen de onafhankelijke stijl van het merk. De modieuze en jeugdige ontwerpen benadrukken de stijl en de persoonlijkheid van de doelgroep. De nieuwe voorjaar 2013 collectie biedt trendy monturen voor vrouwen tussen 15 en 40 jaar met een aantrekkelijke prijs en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

a_PR_Morgan_S-S_-Korr-Sun_2013

Morgen Cat-Eye montuur 201061

 

Dit retro-geinspïreerde Cat-Eye montuur met luipaard print is een “must-have” voor mode bewuste brildragers. Het model heeft metalen decoratie op de voorkant. Het subtiele logo op de veren benadrukt de extravagante stijl. 

 

morgan-cat

 

Het montuur is verkrijgbaar in drie kleuren: luipaard print (Kl. 6552), zwart en wit luipaard print (Kl. 6551) en in klassiek zwart (Kl. 8840).

Happy sunny days!

De Morgan zonnebril collectie maakt indruk met een verscheidenheid van jeugdige modellen, modieuze vormen en hippe kleuren. De vormen variëren van grote glazen en opvallende cat-eye stijlen en zomerse ronde vormen.

 

b_PR_Morgan_S-S_-Korr-Sun_2013-1

 

Het beste onder de zon: Morgan zonnebril 207143

 

Een must-have voor retro fans is de Morgan zonnebril hieronder afgebeeld met een onderscheidend voorstuk in klassiek zwart.

 

PR_Morgan_S-S_-Korr-Sun_2013-2

 

Verkrijgbaar in drie kleuren: zwart (Kl. 8840), havanna (Kl. 8940) en – een echte blikvanger – paars/zwart met luipaard print (Kl. 6514).

 

Meer informatie: www.menrad.nl“”