Morgan: Happy is the new chic

„Happy is the new Chic“, dat is de nieuwe filosofie van het Franse modelabel Morgan, en het belichaamt de stijl van het merk.

 

Een volledig nieuwe campagne die glamour, chique en een levenslust uitstraalt, gericht op jonge, zelfverzekerde meiden die hun stijl durven te verbeteren door het dragen van de extravagante Morgan modellen.

 

 

De Morgen Eyewear collectie, met een verscheidenheid aan uitstekende details, is ontworpen om de stijlvolle outfits van jonge meiden aan te vullen. Gelegen in een zeer aantrekkelijk prijssegment biedt de collectie jonge brilmode voor vrouwen tussen de 15 en 40 jaar met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een extra troef is de goede verglaasbaarheid van een groot deel van de zonnebrilcollectie.

 

Cheeky, trendy, young – Mod. 201054

 

Creatieve kleuren, grote glazen en de jeugdige designtaal transformeren dit montuur in een modeaccessoire voor een spectaculaire look. Het licht blauw aan de binnenkant staat in een mooi contrast met de warme bruine tint in havanna look.

 

morganhappy1

 

Dit montuur is verkrijgbaar in extra kleurencombinaties: donkerrood havanna in combinatie met helder rood (Kl. 6484) en in het zwart (Kl. 8840).

 

Het beste onder de zon! Mod. 207143

 

De Morgan zonnebril collectie maakt indruk met een verscheidenheid aan jeugdige ontwerpen, modieuze vormen en hippe kleuren. De vormen variëren van grote glazen tot opvallende cat-eye stijlen en zomerse ronde vorm modellen. Een must-have voor de retro fans is de Morgan zonnebril zoals hierboven afgebeeld met een onderscheidend voorstuk in klassiek zwart.

 

 

morganhappy2

 

Verkrijgbaar in drie kleuren:  zwart (Kl. 8840), havanna (Kl. 8940) en – een echte blikvanger – paars/zwart met luipaard print (Kl. 6514).

 

Meer informatie: www.menrad.nl