Mykita Sporty Chic voor mannen

Als aftrap van het lente/zomer seizoen 2011 presenteert Mykita drie elegante herenmodellen uit de Collectie No.1 familie. Deze monturen hebben een gemeenschappelijk ontwerpkenmerk: een subtiel gebogen, maar onderscheidende bovenste lijn die een sportief, dynamisch gevoel uitstraalt. Het thema varieert uitsluitend in de dikte en grootte van de monturen. Klanten kunnen kiezen tussen de maten S, M en L: van de discrete en superslanke Titos tot de middelgrote Spiros en het dikkere en grotere Yannis model. Het kiezen van een montuur en de grootte van glazen zorgt ervoor dat de brillen op veel verschillende gezichten gezet kunnen worden. Het trio is verkrijgbaar in vier metallic kleuren: Blackberry, Graphite, Shiny Silver en Navy.

 

Voor de perfecte start van het nawinterseizoen heeft Mykita twee nieuwe zonnebrillen uit de metal collection opgeroepen. Mykita’s heeft glas en roestvrij staal fantasierijk gebruikt, wat leidde in dit geval tot de Tim en Terrence modellen. De monturen zijn opvallend licht en, omdat ze grote glazen bevatten, creëren een sportieve maar elegante look.

 

Het sportieve thema is verder verbeterd met de levendige nieuwe Neon Orange afwerking voor beide modellen. Daarnaast zullen ze ook beschikbaar zijn in de kleuren Black, Concrete en Shiny Silver.

 

Nieuwe_afbeelding_1

 

Yannis Graphite, Spiros Navy en Titos Shiny Silver

 

Nieuwe_afbeelding

 

Tim Neon Orange en Terrance Concrete