NexZie introduceert 3 nieuwe volwassen merken

Wéér opnieuw wordt NexZie verrast door de nieuwe monturen van Lillebi en NiciDeze kleurrijke aanvulling zal ook u verrassen! Daarnaast introduceert NexZie 3 nieuwe volwassen merken: Jean Reno, Ynexx en Ziggy.

Jean Reno
De beroemde franse acteur, bekend uit o.a. de film Léon, besloot in 2000 een serie monturen te realiseren met Cendrine Obadia, een goede vriendin en ontwerpster.
Cendrine O. is een kunstenares die al vanaf 1988 monturen ontwerpt. Jean Reno wilde een leuke, moderne serie brilmonturen die niet alleen geschikt zou zijn voor heren. De ontwerpster heeft hiermee ook rekening gehouden bij het ontwerpen en creëert de spannende, verrassende en draagbare, Jean Reno-serie.

Ynexx
Hilde Lardet  is verantwoordelijk voor de  ontwerpen , stijl en lijn. Voor de  ontwikkeling van materialen, kleuren en het technische gedeelte. Elke dag is Hilde met haar team bezig om nieuwe materialen kleuren en stijlen te creëren. Haar jaren lange ervaring heeft geleid tot een kleine maar zeer verkoopbare collectie waarbij prijs, product, en kwaliteit in verhouding staan. Nexzie heeft dit merk weten te verkrijgen voor de gehele Benelux.

Ziggy
Top of the bill”. Dit merk blinkt uit in ontwerp en design. De monturen zijn optimaal gecombineerd met de veren. Elke veer heeft zijn eigen identiteit en zijn daarnaast goed draagbaar. De invloed van het Franse/Canadese is duidelijk te zien door de eigen visie van de ontwerpster Cendrine Obadia. Deze is reeds lang op de artistieke/creatieve markt actief en ontwerpt vol enthousiasme nieuwe creaties. Het is een lust om te zien hoe men een ontwerp tot stand brengt en uiteindelijk de markt opgaat. Ziggy bewijst het!

Al deze nieuwe merken worden verkocht door NexZie in de gehele Benelux. Voor meer info +31 (0)162-741638
Els, Linsey of Linda beantwoorden uw vragen graag.
“”