Nieuw in Nederland: Superdry monturen

Superdry kleding werd opgericht in 2003, na een inspirerende reis naar Tokio. Het merk combineert de Americana stijl met Japans geïnspireerde grafische elementen en een Engels kantje.

Deze unieke ontwerpmengeling heeft een heleboel bekende fans aangetrokken, zeker sinds David Beckham gespot werd met een Superdry T-shirt en lederen jas. Wereldwijd heeft Superdry stores in de voornaamste grootsteden.

Na groots succes in Engeland (het model Superdry officer kreeg de prijs Frame of the Year 2012″ in Londen), werd in 2012 de Superdry monturen collectie in België gelanceerd. De interesse tot aankoop bij de opticien was zo hoog, dat de volledige eerste kwartaal voorraad aan een razendsnel tempo de deur uitvloog. De vraag naar Superdry brillen was 14 keer groter dan de meest optimistische verwachting.

Vanaf heden zal firma De Ceunynck, die het exclusief verdeelrecht heeft noor de BENELUX, Superdry ook verdelen in Nederland. Ga alvast een kijkje nemen op Silmo, Hall 6 stand B49 (Inspecs) en overtuig uzelf van de succesvolle combinatie van vintage en retrostijl .

U kan ook de collectie bekijken op www.deceunynck.be

Tevens meer informatie via: www.superdry.nl

superdry