Nieuwe collectie van Puma Eyewear

De nieuwe Puma Eyewear collectie van 2012 voorziet in de ideale accessoires voor alle dynamische en vitale atleten.

 

De stijl belichaamt de boodschap van Puma aan de wereld: Live life to its fullest and at its most energetic”. Door middel van eigentijdse frames, chique profielen en opvallende kleuren met sportieve prestaties, zoals anti-slip rubberen inleg en tips, sluiten ze aan bij de doelgroep.

 

De look moet overeenkomen met het signaal wat men afgeeft. Van top tot teen, Puma stijl spreidt het woord met heldere kleuren, hippe stijl en individualiteit. De look is cutting-edge en nooit verouderd.

 

De nieuwe collectie onderscheidt verschillende series:

Yotta

 

Preppy geïnspireerde, ingetogen mode frames verlicht door een gloeiende gelaagd effect. Zowel dames als heren zullen de kleurwisselingen weten te waarderen. Ook de klassieke, tijdloze modellen in zwart of trendy Havana blijven beschikbaar.

 

Zetta – I

 

Sportieve elegantie staat voorop bij deze stijl in een langwerpige metalen frame. Een perfecte pasvorm wordt verzekerd door de lange tempel tips in opvallende, felle kleuren. Het Puma-logo zorgt voor de sportieve uitstraling. 

 

Exa II

 

Deze stedelijke, unisex stijlen zijn voor de trendy stadsmens. Het draagcomfort en anti-slip-functie wordt versterkt door de rubber inzetstukken in de tempels.

 

Giga

 

De Giga serie is licht, trendy en sportief te noemen. Het opvallende Puma tempel logo in ton-sur-ton nuances geeft de bril een dynamische uitstraling.

 

Meer informatie op www.puma.com