Nieuwe look voor adidas eyewear ID2 ski- en snowboardbrillen

Adidas eyewear lanceert een nieuwe lijn van de Adidas ID2 voor het winterseizoen 2010/2011: ID2 Pure. Deze ski- en snowboardbrillen hebben een karakteristieke, gestroomlijnde look, dankzij de smalle voorzijde. Een bril speciaal voor modebewuste en veeleisende wintersporters en mountainbikers. ID2 pure is verkrijgbaar in verschillende kleuren: tijdloos mat zwart, subtiel panna cotta, stijlvol mat titaan en helder glanzend paars (Adviesprijs € 163,-).

 

De adidas eyewear ID2 ski- en snowboardbril is van begin af aan een succes en heeft, dankzij de revolutionaire technologie en het markante design, heel wat onderscheidingen ontvangen. De bril kwam voor het eerst op de markt in 2008 en ontving toen de red dot design award en de ispo boardsports Award.

Inmiddels hebben de ontwerpers van adidas eyewear met de hulp van professionele sportatleten een nieuwe versie ontwikkeld, die dankzij een nauwere voorkant ook geschikt is voor smallere gezichten. Bovendien kan de bril door de unieke 2-frame levelling-technologie worden gedragen in combinatie met elke vrouwen- of mannenhelm. De nieuw ontworpen voorzijde, gemaakt van hoogwaardig SPX™ materiaal, kan ook worden gecombineerd met het bestaande ID2-basisframe.