Nieuwe modellen in Henry Jullien collectie

De collectie van Henry Jullien breidt zich opnieuw uit met enerzijds STREET, een model in de nouveau-klassiek collectie en anderzijds TENTATION PERCEE, een glasbrilvariant op de reeds bestaande Tentation serie.

STREET
Met zijn pure en conservatieve belijning in een lichtgewicht design is ‘Street’een perfecte aanvulling in het glasbrillen segment van de Henry Jullien collectie.
Door de bijzondere styling van de veren blijft het totaalgewicht beperkt tot 4,90 gram en biedt het de drager het gevoel alsof men zonder bril rond loopt terwijl het montuur tegelijkertijd een gedistingeerde uitstraling biedt.
Street is verkrijgbaar in 12 kleurcombinaties: 6 damesmodellen met kunststof veren in kristal en 6 herenmodellen met zwarte kunststof veren.

TENTATION PERCEE (GB)
In navolging van hun eeuwenoude tradities, presenteert Henry Jullien een serie glasbrillen in de Tentation lijn. Gemaakt van 40/000 walsdoublé en ontworpen voor de vrouw die graag een montuur draagt dat als een sieraad voor haar gezicht is in een klassiek en luxueus design.
Tentation Percee (GB) is verkrijgbaar in 6 vormen. Op verzoek kunnen de monturen ook met een palladium finish geleverd worden.

Voor meer info: Odé, tel. 0162 40 40 70, [email protected], www.gavebrillen.nl