Nieuwe reclamecampagne voor Henry Jullien

Het is een feit, de monturen van Henry Jullien zijn geschikt voor iedereen. Dit is niets nieuws en is altijd al onderdeel van hun bedrijfsfilosofie geweest.

Het is deze uitstekende kennis van gezichten die Henry Jullien voor de eerste keer naar voren wil halen in de nieuwe slagzin  ‘Alle prachtexemplaren van de wereld belicht’ , waarbij hij de nadruk legt op zijn beroep van brillenspecialist.

De nieuwe campagne plaatst drie vrouwen uit verschillende culturen in een geheel minimalistisch kader, waarbij hun Henry Jullien monturen de enige decoratie zijn. Het is alleen het produkt dat de aandacht trekt. De ingetogenheid van de beelden zet het merk onmiddellijk bovenaan de ranglijst. Fotograaf Bruno Fabbris, die zich gespecialiseerd heeft in the wereld van luxe artikelen, cosmetica en schoonheid, maakte de beelden voor het merk, terwijl hij hieraan een vleugje fantasie en emotie toevoegde.Het resultaat is er dan ook naar: het laat de opdracht van Henry Jullien zien, waarbij hij in een zeer ontroerende campagne zijn unieke vakmanschap in gezichten toont.
 “”