Nieuwe TITANflex monturen succes op voorjaarsbeurs

De moderne TITANflex monturen van Eschenbach met de recente PDT technologie, waarbij het voorstuk uit 1 plaat is gemaakt, zijn een ongekend succes. Dit is gebleken op de afgelopen Centrop Sales.

 

Met de komst van de PDT technologie in Augustus 2012 is Eschenbach niet meer gebonden aan de draad van het TITANflex materiaal. Dit stelt de ontwerpers in staat tot verrassende designs. De brillen hebben een eigentijdse trendy vormgeving, echter het blijven monturen met een uniek verkoopargument.

 

 

Ook bestaat het merk in 2013 al 25 jaar. Voor Eschenbach een reden om met een bijzondere actie te komen, waarbij de zelfstandige opticien effectief ondersteund wordt in een actieve B to C marketing campagne op evenementen in zijn standplaats.

 

rutger8

 

Geheel in stijl met de reclame uitingen op de diverse POS materialen, stelt Eschenbach kosteloos een originele Triumph TR6 Rallyauto ter beschikking aan hun dealers voor promotie doeleinden tijdens braderieën of jaarmarkten.

 

titanlogo2

 

De auto wordt gratis gebracht en  opgehaald. In de auto zitten poloshirts en caps voor een promo-team. De lay-out voor strooi folders met een naar eigen wens te maken aanbieding ligt klaar. Meer info hierover via de vertegenwoordiger.

 

Voor meer informatie: www.eschenbach-optik.com