Nieuwe Trussardi monturen voor mannen en vrouwen

Alles Trussardi producten zijn gemaakt met vakmanschap, in combinatie met kwaliteit en aandacht voor elke product. De nieuwe monturen, geïnspireerd door de laatste catwalk trends, zijn de vertegenwoordigers van Trussardi’s stijl.

 

Trussardi monturen voor mannen

 

Het huidige seizoen staat helemaal in het teken van de nieuwe mannelijkheid en modieuze flair. We zagen veel baarden dit jaar op de catwalk en de glamour van de jaren twintig en The Great Gatsby. Trussardi’s monturen voor mannen belichamen deze studieuze look door uitgesproken acetaat monturen in een breed scala aan vormen, van D-vormige monturen tot ronde silhouetten en van dunne tot brede frames.

 

 

 

TR12747

 

Dit rechthoekige acetaat montuur geeft je onmiddellijk dat Trussardi-gevoel. De distinctieve retrolook is zowel tijdloos als trendy. Metalen Trussardi details op de veren en uiteinden accenturen het geraffineerde ontwerp.

 

 

afb102

 

TR12746

 

Dit afgeronde Trussardi montuur geeft je de look tussen nerd en gentleman. Het gemarmerde grijze acetaat verschaft instant stijl; kwalitatief hoogstaand en prestigieus. Als contrast tegenover deze strenge intellectuele look kun je bijvoorbeeld een zijden sjaal dragen in een levendige zomerkleur.

 

Trussardi monturen voor vrouwen

 

De nieuwe Trussardi monturen voor vrouwen zijn elegant en gestroomlijnd. De kern van de collectie bestaat uit oversized frames, waarin twee specifieke trends de aandacht trekken: brutale rechthoekige stijlen met subtiele details op de veren of uiteinden en afgeronde monturen met opvallende accenten, gemengde materiaalcombinaties of frames in laagjes.

 

afb103

 

TR12521

 

Deze stijl met geprononceerde bovenlijn en slanke zijstukken biedt voldoende ruimte voor het opvallende metalen Trussardi uiteinde. Dit model wordt gekarakteriseerd door de monochrome bovenlijn en de gemarmerde onderlijn, wat dit montuur een delicate glans meegeeft en een kosmopolitische uitstraling.

 

afb104

 

TR12520

 

Een afgerond retro-montuur in acetaat met een gouden onderlaagje voor een glanzend, markant effect. De luxueuze lederen en metalen veren brengen een ode aan Trussardi’s verleden. Combineer dit klassieke montuur voor rijke dames met de trendy romantische bohemien look en je bent het ultieme zomer fashion-icoon.

 

Voor meer informatie: www.trussardi.com