Nomad haalt inspiratie uit buitenland

Nieuw voor dames: Marrakech “kleuren van het oosten”


Dit concept is geïnspireerd door de bijnaam van de stad die ligt aan de voet van het Marokkaanse Atlasgebergte: de rode stad of oker stad genaamd. Contrasterende kleuren en materialen vormen de basis voor dit chique en vrouwelijke concept. Door het gebruik van exclusief acetaat ontstaan er speelse lijnen en een contrasterend effect.

 

In de gefreesde veren is een “kruidig” kleurenpalet gebruikt: kurkuma, saffraan,curry en paprika zijn verfijnd afgestemd met chocolade, koper en zwart/witte voorstukken. Deze volumekleuren combinatie wordt verder benadrukt door een klein stukje metaal aan het begin van de veer.

 

Met een speelse knipoog naar de Oosterse architectuur is de binnenkant van de veer versierd met Moorse patronen. Marrakech is verkrijgbaar in 8 modellen, in acetaat, metaal- en nylor uitvoeringen. Alle modellen hebben moderne vormen en zijn zeer geschikt voor multifocaal.

 

Nieuw voor heren: Tokyo “tussen traditie en eigentijds”

 

De Nomad bestemming is dit keer: het land van de rijzende zon”. Een trendy look voor dit nieuwe mannelijke concept vol contrasten. De scherpe lijn van de veren, de metallic kleuren, in feite alles doet ons denken aan het manga ( Japanse stripvorm) universum.

 

Denkend aan een samurai zwaard, worden de gevouwen delen (in verschillende kleuren) om de veren heen geschroefd, waardoor een strook van felle kleuren op de achtergrond verschijnt. Een reeks bestaande uit 6 heren modellen, met geometrische lijnen. Verkrijgbaar in acetaat, metaal -en nylor uitvoeringen.

 

Tokio is uitgevoerd in 3-tone stedelijke metallic kleuren: grijs, zwart en wit, samen met een touch van heldere kleuren (rood, lime groen, lichtblauw, die de veren accentueren en volume geven. Kleuren, volume en geometrische lijnen brengen gezichten tot een ongekend leven.

 

Voor meer infomatie: www.bobos.nl