Odé presenteert nieuwe modellen

Tijdens De Nederlandse Optiekbeurs geeft Odé acte de presence met een flink aantal nieuwe modellen. PUUR introduceert een aantal retromonturen in kunststof, in diverse havanna- en schildpadtinten. Op korte termijn zullen deze aangevuld worden met retromonturen in titanium.
Binnen de collectie van HENRY JULLIEN presenteert Odé de Tentation Percée en de Street. Tentation Percée is een glasbril gebaseerd op het ontwerp van de Tentation. Beide modellen in walsdoublé. De Street is met zijn pure en conservatieve belijning in een lichtgewicht design een perfecte aanvulling in het glasbrillensegment van de Henry Jullien-collectie. Door de bijzondere styling van de veren blijft het totaalgewicht beperkt tot 4,90 gram en biedt het de drager het gevoel alsof zonder bril rond te lopen terwijl het montuur tegelijkertijd een gedistingeerde uitstraling biedt. Verkrijgbaar in 12 kleurcombinaties: 6 damesmodellen met kunststof veren in kristal en 6 herenmodellen met zwarte kunststof veren.
On/Off leesbrillen, in mooie nieuwe kleuren zijn, nu de dagen weer korter worden, een ‘must’ in uw assortiment. Ook Eye’DC heeft veel nieuws te bieden in de welbekende ‘eigenwijze en trendy’ stijl waarmee de ontwerpers zich steeds weer onderscheiden.
En…..voor diegenen die Slights nog niet hebben gezien….dit is uw kans om nog als dealer aangemerkt te kunnen worden.
En natuurlijk heeft Odé voor u de ‘gavebrillen’-muismat en het ‘gavebrillen’ T-shirt klaar liggen. Reden genoeg dus om de stand van Odé te bezoeken.