ÖGA Hülträ: de ultieme glasbril met het hout concept van Öga

Dun, flexibel, ergonomisch, stabiel, duurzaam, bestendig, betrouwbaar en puur: met dit nieuwe Hülträ concept, bevestigt Öga wederom haar brillen expertise. Die biedt de consument een uniek product waarbij gebruik is gemaakt van de allernieuwste technologie om zo een opmerkelijk eenvoudige vorm te ontwerpen.
  

De ultra dunne en lichte “houten” veer, met haar uitzonderlijk ergonomisch design, is gemaakt van stroken hout die gebonden zijn, gebogen en gecomprimeerd op hoge temperatuur om te zorgen voor flexibiliteit en stabiliteit. De opmerkelijke flexibiliteit van het hout zorgt voor een flex effect over de gehele lengte van de veer en garandeert een uitstekend comfort!

 

Om de puurheid van het design te behouden zijn er geen functionele kenmerken zichtbaar: de zeer compacte schroefloze en slijtvaste scharnier is mooi verborgen in het hout. Er is gebruikt gemaakt van gecultiveerd hout voor de veer ( beuken, walnoot of wengé) wat voorzien is van een doorzichtig laagje kunststof om een maximale levensduur te waarborgen. Terwijl de metalen delen PVD( Physical Vapour Deposition) gecoat zijn, wat zorgt voor een ongeëvenaarde weerstand en zuiverheid.

 

Het resultaat is een uniek concept, het ultieme in comfort en zuiverheid, verkrijgbaar in drie modellen van maat 52 tot 56. Met de nadruk op het natuurlijke, heeft het merk Öga wederom een origineel concept toegevoegd aan dit unieke segment; genummerde limited edition producten voor klanten die op zoek zijn naar bijzondere brillen.

 

Voor meer informatie : [email protected] , Tel. 073-6901777, www.bobos.nl