Ontdek de nieuwste styles van Kilsgaard

Kilsgaard Eyewear is een Deens brillenmerk met een internationaal perspectief. De monturen zijn een modern en urban eerbetoon aan de Deense designklassiekers, gemaakt met passie voor eenvoud en elegantie.

What’s new in 2018?

Dit seizoen introduceert Kilsgaard Eyewear diverse nieuwe matte, aluminium monturen. De brillen zijn duurzaam en werkelijk schitterend ontworpen.

De dunne aluminium voorkant geeft de monturen een lichte en slanke uitstraling. Kilsgaard heeft nieuwe kleuren toegevoegd, zonder de klassieke stijl uit het oog te verliezen. De nieuwe designs zijn verkrijgbaar in de maten 47 tot en met 53. Oftwel; een geweldige look voor iedereen.

Bergamo: 1 vorm, 5 kleuren

De modellen van de Bergamo-collectie zijn geïnspireerd door zowel iconische ontwerpen uit de jaren ’20 als de bestseller ‘Refinery’ van Kilsgaard. Nu is hetzelfde model ook verkrijgbaar in een fijn, aluminium montuur met een zachte en matte afwerking. Om de verfijnde look te bekrachtigen, zijn de kleuren van de nieuwe Bergamo diep en klassiek.

Bergamo, 2/20 Grey

Bergamo, 3/1 Red

Trento: 1 vorm, 5 kleuren

Dit ontwerp bevat een verwijzing naar de gouden jaren van het Deens meubeldesign. Kijk maar eens naar de verfijnde sleutelgatbrug en je ziet direct dat het een gemoderniseerd en vereenvoudigd ontwerp is. De kleuren van de Trento zijn klassiek en bevatten een zachte, matte afwerking.

Trento, 7/24 Green

Trento, 1/24 Black

Bezoek de stand tijdens Hall of Frames!

4 en 5 februari is het weer zo ver: de Hall of Frames vindt weer plaats in Nijkerk. Ook Design Eyewear Group zal aanwezig zijn met de allernieuwste collectie van Kilsgaard Eyewear.
Standnummer Design Eyewear Group: 42

Meer informatie

+45 36 98 28 00
Stuur een e-mail, klik hier.
Bezoek de website, klik hier.