Opnieuw wereldprimeur voor Odé met Rimoff

Het nieuws barst los op 19 januari a.s. op de Eyewear Fair te Nieuwegein.

Odé heeft na een succesvolle wereldprimeur met Slights nu wederom de wereldpremière in handen van:

Rimoff – de nieuwe generatie glasbril.
Van de hand van de geniale ontwerpers van Designit komt de nieuwe generatie glasbril. 100% titanium, onzichtbare randen, geen schroeven, geen lijm. Alleen het klassieke draagcomfort van de glasbril. Meer verklapt Odé nog niet…….de wereldpremière vindt plaats op 19 januari a.s.
Kom snel kijken en zorg dat u als dealer aangemerkt wordt voor dit ongelooflijk technische hoogstandje.

Henry Jullien showt ‘The Goldies’, een 4-tal zonnebrillen in een Limited Edition gebaseerd op het reeds eerder met Story ingezette Vintage thema. De lenzen van deze zonnebrillen zijn bedekt met een 24-karaat gouden coating. De walsdoublé monturen zijn beschikbaar in 2 stijlen voor zowel dames als heren en afhankelijk van voorkeur en trend. Daarnaast zullen Connivence en Protocole in de nieuwste kleuren te bewonderen zijn.

David Fellah, de ontwerper van Slights heeft zichzelf overtroffen met deze nieuwe meest comfortabele brillen in nieuwe vormen. Designit, het designbureau achter Slights zit vol ideeën om deze unieke bril verder te vervolmaken en nieuwe varianten zullen zich in rap tempo aandienen. Zorg dus dat zowel u als uw consument als eerste op de hoogte bent en blijft. Ook in de kleuren is een nieuwe trend te bespeuren. Van enkele en dubbele kleuren tot overlopende kleuren die een bijzonder accent geven aan het gezicht van de drager.

PUUR laat een revival van de 60’s zien in mooie klassieke kleuren in titanium en acetaat. De panto’s, rondjes en ovaaltjes zullen voor velen een feest van herkenning zijn en voor anderen een nieuwe trend.

OnOff
heeft wederom spetterende kleuren in zijn welbekende leesbrillencollectie. Gewaagd, trendy, klassiek, uitbundig of chic, bij deze ‘halfjes’ vind je het allemaal.

TIMMi!mini heeft de kinderbrillencollectie uitgebreid met stoere jongensbrillen en sprookjesachtige meisjesbrillen met veel ‘glitter en glamour’.  Ook voor de bekende ‘tussenmaatjes’ heeft TIMMi! een ruime keuze. Vergeet niet de zonnebrillen van Timmi! te bekijken. Uitgevoerd in schitterend acetaat in havanna en zwart zie je het Italiaanse signatuur er zeker aan af.

Eye’DC heeft dit keer een bijzonder leuke collectie rondjes en panto’s die zoals we gewend zijn van de ontwerpers uit Marseille weer een eigentijdse ‘swing’ hebben meegekregen. Altijd anders en altijd gedurfd.

Info: Odé – 016 24 04 070 – www.gavebrillen.nl[email protected]