Porsche Design ‘The Battle’

Volgt vorm altijd de functie? Dat is de vraag waarop Porsche Design zijn nieuwe commercial heeft gebaseerd. Hollywood sterren Billy Zane & Karel Roden vertellen waar het allemaal om draait. Er vindt een cynisch en vermakelijk dialoog plaats tussen vorm & functie, een eerbetoon aan de ontwerpfilosofie van Professor Ferdinant Alexander Porsche, de oprichter van Porsche Design. In de film gaat de strijd onophoudelijk over het belang van vorm en functie. In deze battle creëren ze een dialoog die essentieel is voor de totstandkoming van het beste eindproduct waarin strak, functioneel en tijdloos design naar de voorgrond wordt gebracht.

 

Het filmpje van Porsche Design 
{youtube}Y-r0xJVZv2g{/youtube}

 

 

Porsche Design Men
De nieuwe zonnebrillen en correctiemonturen van Porsche Design zijn volgens de ontwerpfilosofie, strak en functioneel. Het ontwerp van de stoere lichtgewicht zonnebril P’8496 is geïnspireerd op het design van Porsche auto’s. Het strakke, pure design in combinatie met de sportieve open neusbrug maken deze bril tot een succesnummer komend seizoen! Voor de zelfverzekerde en moderne man is de P’8191 ontworpen. Dit opvallende montuur is gemaakt van acetaat met carbon look en geeft de drager een subtiele retro uitstraling door de bijzondere kleurencombinatie, die varieert van bruin,olijf en grijs gecombineerd met carbon.  Een uniek ontwerp voor de man van nu!

 

Porsche Design Women
Voor de stoere en modebewuste vrouw  is de P’8524 een echte ‘must-have’ voor deze zomer. Dit model heeft een perfecte pasvorm voor de Porsche Design Women, de strakke maar zachte vormen zorgen voor een vrouwelijke uitstraling. Het nieuwe shieldmodel, P’8526, is perfect voor de glamoureuze en sportieve vrouw en is verkrijgbaar in diverse mooie kleuren. De kleurcombinatie goud met crème geeft de draagster een chique uitstraling en de kleur bruin pattern zorgt voor een stoere look.

 

Kijk voor meer informatie over monturen van Porsche Design op www.porsche-design.com.