Prada verrast met Catwalk collectie

De kleindochter van oprichter Mario Prada – Miuccia – heeft in de loop der jaren met haar uitzonderlijke stijlgevoel en zakelijk instinct Prada gemaakt tot wat het nu is; een internationaal mode-imperium.  

 

Het Italiaanse modehuis staat voor luxe en kwaliteit en volgt mode niet, maar creëert mode. Prada streeft naar excellentie en maakt voor de creatieve details in haar ontwerpen gebruik van architectuur en kunst. Interesse en nieuwsgierigheid voor de wereld, maatschappij en cultuur zijn goed terug te zien in de designs en tevens in de eyewear. 

 

miuccia2

 

Ook dit seizoen weet Prada ons te verrassen met de Catwalk eyewear collectie. Deze collectie dankt haar naam aan de directe koppeling met de kleding en accessoires die we zien tijdens de laatste catwalkshow van het merk.  

 

In deze show zien we prachtig gekleurde Swarovski stenen in allerlei maten, vormen en patronen verwerkt op de kleding en accessoires. Deze stenen, die driedimensionaal aandoen, passen perfect bij het vooruitstrevende merk. De Catwalk collectie bestaat uit 2 zonmodellen en 1 correctiemodel en maken deel uit van de SILMO collectie. 

 

prada3

 

Voor meer informatie over deze collectie kunt u contact opnemen met Luxottica Nederland, te bereiken op telefoon-nummer 023 5232800.