Rodenstock en Porsche Design op inkoopdag 19 januari 2009

Vergeet u niet tijdens de inkoopdag op 19 januari in Nieuwegein de zalen boven te bezoeken. In zaal 5 worden de nieuwste collecties Rodenstock en Porsche Design getoond.

Rodenstock
Rodenstock komt met een innovatieve nieuwe herenlijn, Rodaflex® Twin. De unieke dubbele flexveer zorgt voor zeer groot draagcomfort. Bovendien is deze collectie geschikt voor iedere man, vanwege de uitgebreide variëteit aan modellen en kleuren.

Ook voor de dames komt Rodenstock met verrassende nieuwe collecties.  De moderne lijn valt op vanwege het stijlvolle design, bijzondere veeraccenten en prachtige kleurcombinaties. Daarnaast komt Rodenstock met een elegante, klassieke collectie met Swarovski parels en diepe, warme kleuren in Chinese lak.

Bovendien heeft Rodenstock een fantastische beursactie voor de gehele Rodenstock monturencollectie: 10 + 1 gratis!

Porsche Design
Retro is de trend van dit moment. Dit is goed terug te zien in de populariteit van vintage zonnebrillen. Zo is ook het originele pilotenmodel van Porsche Design uit 1978 weer immens populair. Zeker nu de grote sterren, zoals David Beckham, J-Lo, Lenny Kravitz en Lindsay Lohan zijn gespot met deze legendarische Porsche Design pilotenbrillen.

Porsche Design heeft door deze hype besloten deze unieke zonnebril opnieuw uit te brengen in zijn nieuwe Heritage Collection. Ditmaal is het originele design gecombineerd met het gebruik van het hoogwaardige Beta titanium. Dit maakt de pilotenbril extra licht, flexibel en stabiel. Bovendien is het glas nog steeds vervangbaar en wordt het model geleverd met twee kleuren polycarbonate glazen.
 
In de Heritage Collection zit nog een klassieker. Het opvouwbare pilotenmodel, dat in de jaren ’80 al voor opschudding zorgde door zijn innovatieve vouwmechanisme, is terug. Binnen enkele seconden is deze zonnebril op te vouwen tot een formaat van zes bij zes centimeter. Dit kleine formaat, waarbij een compacte leren etui wordt geleverd, is een groot succes voor mannen. Ook dit model is van titanium gemaakt en heeft polycarbonate glazen met maximale UV-bescherming voor het ultieme comfort. 

Daarnaast komt Porsche Design met de Reading Tool Colormatic. Een kant-en-klare leesbril met meekleurende glazen, waardoor deze leesbril zeer geschikt is voor zowel gebruik in de buitenlucht als binnen. Dit originele product heeft The Reddot Design Award 2008 gewonnen in de categorie spectacles, vanwege zijn design en innovatieve karakter.