Rodenstock verhuist naar de Hall of Frames

“Op de Centrop-Sales van 13 en 14 februari 2011 verhuist Rodenstock van zijn vertrouwde plekje in Hart van Holland naar de Hall of Frame in de Loods. Wegens de groei van het licentieportfolio van Rodenstock kampt het bedrijf met ruimtegebrek op de Centrop-Sales. De Hall of Frame biedt Rodenstock de mogelijkheid om alle merken maximaal te kunnen presenteren in een frisse nieuwe omgeving. Rodenstock, al meer dan 130 jaar een begrip op het gebied van kwalitatief hoogstaande brillenglazen en monturen, hecht veel waarde aan haar presentatie op de Centrop-Sales. “Wij zien de Centrop-Sales als de uitgelezen kans om ons aan de Nederlandse optiekmarkt te tonen als totaalleverancier. De ondernemers kunnen in één oogopslag al onze monturenmerken en de nieuwste glasontwikkelingen zien.”, aldus André Boer, General Manager Rodenstock. Zoals de vaste bezoekers van de Centrop-Sales inmiddels weten van Rodenstock, is er veel te beleven op de Rodenstock stand. Hieronder per merk onze aanbiedingen. We kijken uit naar uw bezoek op de Centrop-Sales!

 

Mercedes-Benz
Ter ere van de lancering van de eerste monturencollectie van Mercedes-Benz uit de stal van Rodenstock, staat de Centrop-Sales voor Rodenstock in het teken van dit luxe automerk. U kunt voor de Hall of Frame de supercar SLR McLaren Roadster bewonderen. Vergeet zeker niet de Mercedes-Benz sleutel aan te nemen die onze promodames buiten uitdelen. Probeer de sleutel op de Rodenstock stand. Kraakt u de code? Dan neemt u de Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio een weekendje mee naar huis! Test alvast uw rijvaardigheid in een Mercedes-Benz door de nieuwe racegame Gran Turismo te spelen op de PlayStation®3 in de stand. Zet u de beste tijd neer? Dan wint u de game Gran Turismo en de PlayStation®3!

 

De nieuwe collectie zal uitgebreid gepresenteerd worden en het vakkundige personeel van Rodenstock vertelt u er graag meer over. Bent u een snelle beslisser? U ontvangt een geweldige goodiebag van Mercedes-Benz als u een order plaatst tijdens de Centrop-Sales.  Bovendien profiteert u tijdens de Centrop-Sales van extra voordeel:

 

10+1, 15+2, 20+3, 25 of meer +4 gratis

 

2008-mercedes-benz-slr-mclaren-roadster-main-photo

 

Rodenstock monturen
Rodenstock komt met een elegante nieuwe collectie voor zowel dames als heren. Door de beschikbaarheid van meerdere maten, comfortabele flexveren en luxe materiaalgebruik zoals titanium en hoogwaardige polyamides, is het een collectie die zowel uitblinkt in kwaliteit als in schoonheid.

 

Schrijf uw order op de Centrop-Sales en ontvang een interessante korting op de gehele Rodenstock monturencollectie:

 

10+1 gratis, 15+2 gratis, 20+3 gratis, 25 of meer +4 gratis

 

Rodenstock zonnebrillen
Bij aankoop van Rodenstock zonnebrillen ontvangt u bij iedere zonnebril een voucher die u recht geeft op gratis enkelvoudig zonneglas in het thema ‘what you see, is what you get’. Dat wil zeggen dat u de kleur die in de zonnebril zit gratis op sterkte krijgt van ons! Ons enkelvoudig zonneglas is beschikbaar tot diameter 80, dus geschikt voor de gehele Rodenstock zonnebrillencollectie. Kiest u liever voor een multifocaal glas? Dan ontvangt u hier 50% korting op, met keuze uit een ruim assortiment kleuren en zelfs een breed scala aan SunContrast kleuren.

 

Porsche Design
Does form always follow function? Dat is de vraag waarop Porsche Design zijn nieuwe commercial heeft gebaseerd. Hollywood sterren Billy Zane (o.a. Titanic, Twin Peaks)  & Karel Roden (o.a.The Bourne Supremacy, Hellboy) vertellen waar het allemaal om draait. Er vindt een cynisch en vermakelijk ‘battle’ plaats tussen vorm & functie. Een eerbetoon aan de ontwerpfilosofie van Professor Ferdinand Alexander Porsche, oprichter van het merk Porsche Design. Wilt u vast een voorproefje? Kijk op http://www.formandfunction-thebattle.com voor de battle.

 
De Porsche Design dealers ontvangen bij hun order de filmposter en een cd-rom met de film en beelden. Ook is de Porsche Design etalage uitgebreid met mooie nieuwe items, zoals een tv scherm, een Porsche logo schild en luxe stoffen banners van onder andere finishvlaggen en van de filmposter ‘The Battle’. Schrijf u in op de Centrop-Sales om de Porsche Design etalage in 2011 ook in uw winkel een eyecatcher te laten zijn.

 

Poster_The_Battle_A3_formaat_low_res

 

dunhill
De uitbreiding van de collectie van het Britse merk dunhill met 33 nieuwe designs, biedt u de kans om deze collectie volwaardig te presenteren in uw winkel. De nieuwe designs lopen uiteen van stoere kunststof modellen met diamond cut veren tot klassiekers met Chinese lak. dunhill hecht er veel waarde aan dat het merk mooi gepresenteerd wordt in de winkels. Graag maken we samen met u een plan en verstrekken wij u de materialen om de merkbeleving van dunhill maximaal in uw winkel tot uiting te laten komen en zo de verkoop te stimuleren.

 

Baldessarini
Dit eigenzinnige herenmerk voor de ‘smart daredevils’ onder ons heeft een nieuw gezicht: high society ‘bon vivant’ Tony Ward. De reclame uitingen met Tony Ward zullen zeker opvallen in uw winkel. Bij aankoop van de Baldessarini collectie wordt een gratis winkelpakket verstrekt met onder andere een banner, stoepbordposter en cd-rom met de nieuwe afbeeldingen.

 

Baldessarini_poster1Baldessarini_poster

 

Gratis zonneglazen voor de eerste 10 inschrijvingen
Op de Centrop-Sales heeft u de primeur: maak kennis met de speciaal ontwikkelde digitale Color Tester van Rodenstock. Een uniek hulpmiddel om de verkoop van uw zonneglazen te ‘boosten’. Kom naar de Rodenstock stand en probeer de Color Tester zelf uit. Bovendien ontvangen de eerste 10 inschrijvingen op de ‘zonneglazen package’ met Color Tester op zondag en maandag een paar zonneglazen naar keuze.