Silhouette Special Christmas Edition

Accessoires dienen gedragen te worden daar waar ze het meeste opzien baren: op het gezicht. Dat is precies wat de ontwerpers van Silhouette in gedachten hadden, en daarom hebben zij tijdens het eerste jaar van de Crystal Collection van Silhouette een bijzondere editie ontworpen, die enkel tijdens een korte periode, en enkel op verzoek, verkrijgbaar zal zijn.

 

De randloze “Crystal Glamour”-zonnebrillen trekken meteen alle aandacht naar je toe: De veren zijn versierd met fijn geslepen kristallen, maar ook de licht getinte glazen van deze creatie zijn bezaaid met 38 perfect gefacetteerde kristallen. Elk kristal wordt met de hand aangebracht; ongeveer 80 % van dit decoratieve stuk wordt in Oostenrijk gemaakt.

 

De Xilion Rose-kristallen in verschillende groottes wekken de indruk van een schitterend kristallentapijt dat glamoureuze pracht uitstraalt. Waar de 76 kristallen het invallende licht breken, toveren ze een fascinerend lichtspel tevoorschijn.

 

De “Crystal Glamour”, die gebaseerd is op het succesvolle Sparkling Icon-model, zal de eerste in een reeks verzamelobjecten worden, die telkens voor de kerstperiode zullen verschijnen. Deze decoratieve stukken worden uitsluitend op bestelling gemaakt.