Silhouette’s nieuwe Lite Spirit Accent Ring collectie

Silhouette heeft een nieuwe collectie op de markt gebracht: Lite Spirit Accent Rings. Brildragers hebben met deze collectie verschillende brillen om uit te kiezen en kunnen zo hun individualiteit uiten via hun montuur. Door de prachtige gekleurde Accent Rings krijgt de drager een kleurrijke omranding van het gezicht, passend bij hun persoonlijkheid en gewenste look. Met de Accent Rings combineert Silhouette het beste van twee werelden: opvallende full-frame brillen met de voordelen van een randloze bril. 

Minimalistische perfectie van slecht 2,27 gram

De Accent Rings hebben al vier designprijzen gewonnen en met de nieuwe Lite Spirit Accent Rings tilt Silhouette de originele collectie – die al vaak navolging kreeg – naar een hoger niveau. De brillen wegen slechts 2,27 gram en hebben – mede hierdoor – een zeer minimalistisch uiterlijk. De strakke lijnen aan de voorkant van het montuur accentueren de vorm van de glazen en lopen naadloos over de zijkanten van de bril; dit zorgt voor een harmonieuze look.

Roland Keplinger, hoofdontwerper bij Silhouette:
“Onze Accent Rings vertegenwoordigen pure lichtheid en bieden brildragers een zeer unieke look.”

Een scala aan vormen en kleuren

Een meerwaarde van deze collectie is dat de vormen en kleuren eindeloos zijn. Er kan gekozen worden uit maar liefst 64 opties. Dit zorgt ervoor dat er voor elk wat wils bij zit. De nieuwste collectie Lite Spirit Accent Rings bestaat uit acht vormen. Door de verschillende vormen van de glazen kunnen brildragers gemakkelijk hun ideale montuur samenstellen. Sterke kleuren en contouren die met elkaar contrasteren? Of liever een zachtere uitgebalanceerde versie? U beslist! Er zijn klassieke ronde maar ook coole cat-eye modellen beschikbaar. Tot slot is de stijlvolle en opvallende combinatie van marineblauw en goud een bijzonder hoogtepunt van de collectie.

www.silhouette.com