Strellson, vernieuwende oogmode voor hem

De Strellson-filosofie is helder: voor échte mannen only. Mannen van een nieuwe generatie, die onderweg zijn in hun carrière. Die vandaag leven en hard werken, maar hun oog gericht houden op morgen. Draag je Strellson, dan onderstreep je daarmee je persoonlijkheid.
 
Strellson Eyewear
Mannelijke brilvormen en dynamische details, dat zijn de brillen van Strellson. De eyewear- en suncollectie is, net als in de kleding, in Premium en Swiss Cross onderverdeeld. Twee keer per jaar worden de collecties vernieuwd en verrassend is het te zien dat eyewear en fashion nauw samenwerken. Details in fashion komen terug in de correctie- en zonnebrillen. Premium staat voor precisie, eenvoud en smaakvol en wordt gedragen door de businessman. Strellson Swiss Cross Sportswear is voor de man die er in zijn vrije tijd ook goed uit wil zien; casual, trendy vormen en mooie visuele details.

Op 19 januari zijn wij niet op de beurs in Nieuwegein, want wij hebben op 15 minuten afstand onze showroom op Zonnebaan 30, Utrecht. Dimitri, Jean Louis en Jos zijn dan natuurlijk aanwezig om u alvast al het nieuws voor het voorjaar 2009 te laten zien.

Fashion Frames bv
Zonnebaan 30  3542 EE UTRECHT
Postbus 1224   3600 BE MAARSSEN
T 030 24 11 734
F 030 24 14 616
www.fashionframes.nl“”