Tom Ford Eyewear Women herfst/winter

Tom Ford lanceert dit seizoen zowel een scala aan adembenemende zonnebrillen, als elegante optische monturen. Stuk voor stuk vervaardigd met een grenzeloze passie voor verfijnd design en hoogwaardige details.

 

Absolute high-lights worden gevormd door een schitterend palet aan vrouwelijke kleuren en de lancering van een Special Edition Optical Collection, die ultiem vakmanschap en luxe representeert. “De focus ligt op uniek design tot in de kern, zodat ieder montuur een duidelijk en krachtig standpunt uitdrukt. Het montuur zal de beste features van je gezicht benadrukken, je mooier maken en de wereld iets vertellen over jouw persoonlijkheid.”, aldus Tom Ford.

 

 

De nieuwe zonnebrillenreeks omvat onder meer een uiterst geraffineerd ontwerp in een zachte, vierkante vorm (Colette, style 250) en een cat-eye versie (Evelyn, style 251), allebei in prachtig vrouwelijke kleuren. De ronde, 70’s style zonnebril komt terug als de oversized Carrie (268), een pakkend acetaat montuur met metalen details dat de proporties naar nieuwe extremen brengt. De Rhi (252) transformeert de 70’s look tot een modern, urban-chic design. Dit sprankelende bruin, zand en violet gekleurde montuur  heeft degrade-of spiegelglazen met super sexy cutaway zijkanten. Last but not least, creëert de Madison (253) een vrouwelijke glamourlook met haar curvy vertaling van de traditionele cat-eye.

 

tomford2

 

De nieuwe optische brillenlijn focust zich op de geraffineerde, intelligente look van een flat-profile montuur van acetaat, een onderschat silhouet dat deze prachtige materialen de kans geeft om te schitteren. De kleuren variëren van ‘rich havana’ en glanzend zwart tot blinkend violet en aubergine. Het silhouet kan zacht vierkant (5226), rond (5228) of een glamoreuze cat-eye (5227) zijn, of een profiel hebben dat geschikt is voor dikkere optische glazen (5229 en 5230).

 

tomford3

 

Vintage zonnebrillen uit de 1950’s vormen de inspiratiebron voor dit optische montuur en is perfect voor een casual maar krachtige, zelfstandige vrouw (523 en (5233). Het montuur is uitgevoerd in sensuele kleuren zoals opaal getint rood, vernieuwend ‘havana pearl’, opaal roze en combinaties van bordeauxtinten. Vrouwen met een subtiele voorkeur voor drama zullen vallen voor de brutale, cat-eye vormen van de 5263.Een meer volwassen look kan gecreëerd worden middels de combinatie van een licht metalen frame met excellent gekleurde pootjes (5234 en 5235).

 

tomford4

 

Voor meer informatie: www.marcolin.com