Tommy Hilfiger Introduceert nieuwe eyewear voor kids

De Tommy Hilfiger Group, is blij haar nieuwe zonnebrillen en optische frames modellen voor kinderen te introduceren. De nieuwe junior modellen, bestemd voor kinderen van 8 tot 12 jaar, putten inspiratie uit Tommy Hilfiger’s klassieke, Amerikaanse, coole levensstijl met een jeugdige, creatieve draai.

 

Verslaving voor mode – TH 1221/s
Een dynamisch kleurenpalet, gaande van blauwe naar grijze tinten en van roze naar olijfgroen, geeft een levendige touch aan deze unisex pilotenbril met dubbele neusbrug.

 

 

Een sportieve houding – TH 1222/s
Dit rechthoekig model is geïnspireerd op de typische sporty prep. Ideaal voor buitenshuiselijke activiteiten. Dit model wordt geleverd in de kleuren denim blauw, rood, groen en zwart met de Tommy Hilfiger vlag verwerkt op de tempels.

 

afb98

 

School time – TH 1224
Dit langwerpige ovaalvormige optische frame heeft kleurcombinaties in tinten van grijs/zwart, blauw, rood/wit, en Havana/bruin. Soft-touch details op de tempels illustreren Tommy Hilfiger’s iconische vlaggenlogo.

 

afb99

 

Alle frames voor kids worden geleverd met een zachte draagtas in de iconische kleuren van het merk en Tommy Hilfiger’s vlag. De nieuwe eyewear modellen zal beschikbaar zijn vanaf april 2013.