Ton Juffermans back in business

Na enkele jaren, meer op de achtergrond, is Ton Juffermans “back in business”. Ton Juffermans heeft een jarenlange ervaring binnen de optiekbranche als opticien en was hij vele jaren penningmeester / hoofdbestuurslid van de NUVO.

 

Per 1 januari 2011 gaat EyeTon BV. (Ton Juffermans), een samenwerking aan met de merken Binôche® uit België en Monoqool® uit Denemarken. Als EyeTon wil hij de optiekmarkt gaan versterken met originele, onderscheidende en innovatieve collecties brilmonturen. Deze zullen alleen verkrijgbaar zijn via de zelfstandige opticiens in Nederland.

 

De aanzet tot deze nieuwe activiteit is,- naast zijn voorkeur voor exclusieve en mooie brillen, gevoel voor communicatie en zakendoen,-  het geloof in de kracht van de zelfstandige opticiens in Nederland.

 

De collecties bestaan uit de merken; Binôche®, Bi-mini®, NATAN® en Monoqool®. Binôche® en NATAN® zijn beiden Belgische couturecollecties, die in Europa worden  gefabriceerd.

 

NATAN®, ontworpen door Edouard Vermeulen, is hèt  favoriete kledingmerk van diverse koningshuizen in Europa. Prinses Maxima draagt vaak creaties van bekende ontwerpers, maar als ze één ontwerper trouw blijft, dan is het wel Edouard Vermeulen.

 

Monoqool®, een jong Deens brillenmerk, in 2008 opgericht door twee Denen met een visie;Het samenvoegen van nieuwe technieken, design en mode. Hun missie is om gebruik te maken van het beste van twee werelden: Japans vakmanschap en technologie te combineren met Deens ontwerp en innovatieve mentaliteit. Ondanks nog maar kort op de markt, heeft Monoqool® al een paar internationale designprijzen gewonnen, zoals de “RED DOT Award”  tijdens de Silmo 2010.