Unieke vrouwelijkheid in de collecties van Caroline Abram

Per 1 januari is Chris Hanewacker agent van de unieke collecties van Caroline Abram. De gelijknamige designer Abram startte in 1998 met het ontwerpen van bijzondere juwelen en accessoires. Inmiddels jaren verder heeft ze verschillende prijzen in de wacht gesleept, stelen bloggers de show met de collecties en staat ze in tal van magazines.

De ontwerpster

Caroline is een vrouw die op stiletto’s door het leven rent, zonder iets van het leven te verspillen. Ze straalt vrouwelijke elegantie uit en heeft één doel voor ogen: elke vrouw de mogelijkheid geven haar persoonlijkheid te onthullen en te verheerlijken. Caroline wil verbazen door kleuren, frisheid en lef.

De collecties 

De collecties van Caroline Abram zijn bedoeld voor alle vrouwen die zich mooi, sensueel of gewoon zichzelf willen voelen. Caroline creëert de verslaving en de wens om alle kleuren te bezitten zodat je kunt combineren met andere accessoires.

De erkenning

Dat de collecties van Caroline in de smaak vallen, blijkt wel uit de prijzen die ze gewonnen heeft. Zo heeft ze tussen 2006 en 2016 vijf keer een Silmo d’or gewonnen. Daarnaast staan bloggers in de rij om de collecties te dragen, zoals Alaex Closet, Sheree Dee, Victoria Daineko en Paula Jagodinska.

Meer informatie

www.carolineabram.com