Winnaars actie ‘I wear Vingino’ bekend

Dit weekend heeft More! de winnaars bekend gemaakt van de ‘I wear Vingino’ actie, kijk voor de leukste foto’s op www.vinginoeyewear.com.

Volgens Jaap Bloemer van More! is de actie een bijzonder groot succes geweest. Bijna 90 Vingino brildragers hebben een foto van zichzelf ingestuurd. “Met zoveel leuke foto’s was het moeilijk kiezen. Vandaar dat we zijn uitgekomen op 10 speciale vermeldingen, 10 genomineerden en 5 prijswinnaars”, aldus een enthousiaste Jaap Bloemer. “Iedereen hartstikke bedankt voor de deelname en houd de website in de gaten. Volgend jaar gaan we weer twee acties doen waarbij we weer prijzen gaan weggeven.”

Wij hebben dit weekend de winnaars bekend gemaakt van onze actie, zie www.vinginoeyewear.com.

 

De actie is een bijzonder groot succes geweest. Bijna 90 Vingino brildragers hebben een foto van zichzelf ingestuurd. Met zoveel leuke foto’s was het moeilijk kiezen. Vandaar dat we zijn uitgekomen op 10 speciale vermeldingen, 10 genomineerden en 5 prijswinnaars.

 

Als jullie hier iets mee gaan doen vermeld er dan ook even bij dat wij alle deelnemers hartelijk danken voor hun deelname en dat ze onze website in de gaten moeten houden. Volgend jaar gaan we weer twee acties doen waarbij we weer prijzen gaan weggeven…

“”