Eyewear collectie lancering Scotch & Soda

Trouw blijvend aan hun authentieke cultuur en nieuwsgierigheid, jaagt Scotch & Soda voor unieke schatten om hun verhalen te beïnvloeden en te inspireren.

Het in Amsterdam geboren merk dat begon als een herenlabel, is sindsdien een wereldwijd erkende naam die zich ook uitstrekt tot dameskleding en accessoires. Nu pronken er meer dan 210 zelfstandige winkels mee, wereldwijd.

De collectie brillen bestaat uit zonnebrillen en leesbrillen en is gemaakt van drie belangrijke reeksen – Essential betrouwbare stukken met een twist, Aspirational modellen weerspiegelt het uiterlijk van het merk en de unieke Pinnacle-schatten.

Dames zonnebrillen

VEGAS SS5005 zit binnen de Essential-lijn en is een verkenning van kleur. Oversized vlinderglazen maken een echt statement, met meerdere gegradueerde tonen en reflecties die lijken op een hete zomerse zonsondergang. Het montuur is minimalistische in de kleuren goud en koper.

Onderdeel van hetzelfde verhaal is de SS5003 MIAMI, deze hoort in de Aspirational-lijn. De gradiëntglazen met tequila-zonsondergang thema worden versterkt door de geometrische vorm en dezelfde dunne, super lichte pootjes.

FULTON SS7004 is gemaakt van acetaat, heeft een cat-eye vorm en lichtgekleurde glazen. Het draad is zichtbaar als een detail op de pootjes met een marmer of confetti geïnspireerd eclectisch patroon. 

Een delicaat frame, KEONI LIMITED EDITION SS5002 is gemaakt van fijn metaal met epoxy gevulde wenkbrauwen – een subtiele en verfijnde extra functie. Beschikbaar in het Pinnacle-assortiment voor vrouwen, is de kleurstelling overal hetzelfde, zo ook bij de bijbehorende tips en neuskussentjes van opaal-edelsteen. De natuurlijke oogvorm en het strakke ontwerp maken het een verfijnde stijl in een draagbare vorm.

Heren zonnebrillen

KINNEY SS8004 maakt deel uit van het Essential-assortiment en is een eigentijdse, gemakkelijk te dragen stijl met een goede ouderwetse stijl elementen. Een tijdloos frame omhult de licht gespiegelde glazen en een op maat gemaakt draad verfraait de fles groene pootjes. Hoogwaardige metalen details zorgen voor een vintage klassieke look. De merknaam is gestempeld in het goud voor een mooie afwerking.

KEONI LIMITED EDITION SS8003 van de Aspirational-lijn, doet denken aan zonsondergangen op het strand en tropische vibes. Het frame zelf is erg fijn en lichtgewicht met gefreesde details over de bovenkant van de glazen en een Terrazzo Palazzo-marmer geïnspireerde kleurrijke touch op de uiteinden. De zachte champagne-versie wordt geleverd met een limited-edition doekje, met de exclusieve Keoni-print.

RICHMOND SS6002 hoort bij de Pinnacle-lijn. De eerste inspiratie voor dit verhaal komt van de ingewikkelde details op de metalen deurgrepen van de Scotch & Soda-winkels. De glazen zijn gradiënt, met een complementaire tonale acetaat bovenbalk voor een extra moderne twist.

Leesbrillen

De LAMBERMONT SS2002 heeft een fijne metalen structuur die zowel klassiek als hedendaags is voor heren. Het verhaal van Evil Eye heeft de ingewikkelde diamanten slijpvorm geïnspireerd.

Ook bij HALLE SS1003 voor vrouwen wordt dit zonnestraalthema gebruikt. 

Een unisex-model, NEUSTADT SS2001 is een rond metalen frame met een eenvoudige esthetische en eclectische stijl. Verheven dubbele klinknagels aan de bovenkant zijn een verfijnde toevoeging. De gekleurde uiteindes zorgen voor een lux fashion element.

Meer informatie

www.menrad.de/nl

Tags: