Charmant by Caroline Abram

Charmant by Caroline Abram presenteert twee nieuwe concepten, ‘The Seductive’ en ‘The Enchanting’. Door de kwaliteit en technische precisie van de Charmant Group te combineren met de feminiene esthetiek van Caroline Abram komt de unieke signatuur van deze ontwerpster tot uiting in fraaie, opvallende vormen. Daarbij blijft de superieure essentie van het merk Charmant behouden. Deze zes modellen in kleurrijk titanium materiaal zijn even verfijnd als fascinerend. De damesbrillen zorgen voor een prachtig accent op het gezicht, terwijl ze toch extreem licht zijn.

The seductive; fascinerend en verfijnd

Dit nieuwe concept benadrukt de ogen van vrouwen met een zeer open ontwerp en aantrekkelijke ronde vormen. Het frisse kleurenschema onderstreept het contrast tussen de bovenkant van het montuur, dat meer uitgesproken is, en de onderkant, die dun en onopvallend is. De verfijnde oortips zijn zeer licht en voegen een gladde afwerking aan de eyewear toe. Deze volledig van titanium vervaardigde modellen zijn echte modeaccessoires.

The enchanting; genereus en stijlvol

‘The Enchanting’ onderscheidt zich door de combinatie van contrasterende vormen en kleuren. Het gelaste hoekstukje achter het voorstuk van het montuur en de 3D-volumes voegen diepte toe en creëren een unieke uitstraling . Deze bril is een chic modeaccessoire. De verfijnde oortips zijn zeer licht en zorgen voor een gladde afwerking van het montuur.

Meer informatie

https://www.charmant.com/nl/nederland/

https://www.carolineabram.com/en/home/

Gepubliceerd op: 24-07-2019

Reacties

Comments