CHARMANT Europe biedt klanten gratis design service tijdens de Covid-19 crisis

Gelukkig gaan de winkels in veel landen geleidelijk weer open, maar door het coronavirus zullen we wel onze manier van werken moeten aanpassen. We moeten in deze tijden goede hygiëne- en veiligheidsmaatregelen treffen om de klanten het vertrouwen te geven dat ze veilig kunnen winkelen.

Het is belangrijk dat de nieuwe regels op een eenvoudige, onmiddellijk begrijpelijke manier aan de klanten worden gecommuniceerd en het liefst ook visueel aantrekkelijk zijn. Daarom heeft CHARMANT voor verschillende communicatiemiddelen (bijv. displays, posters, stickers) professionele sjablonen gemaakt die u gratis kunt gebruiken. Als extra service kan CHARMANT deze layouts ook personaliseren, door bijvoorbeeld uw logo toe te voegen, het formaat aan te passen of de hygiënevoorschriften te individualiseren. CHARMANT kan het kant-en-klaar aanleveren zoals u wenst. Het marketing team kan ook zorgen voor het printen van deze items tegen kostprijs.

Heeft u interesse?

U kunt de details vinden op de login omgeving van de website van Charmant of u kunt contact opnemen met het sales team:

CHARMANT Noord Nederland: Erik Jonkeren – tel. +31 (0)6-43040131 – erik.jonkeren@charmant.eu CHARMANT Zuid Nederland en Vlaanderen: Michelle van Tol – tel. +31 (0)6- 21854888 – michelle.van.tol@charmant.eu

Gepubliceerd op: 28-05-2020

Reacties

Comments