De nieuwe Charmant Perfect Comfort collectie voor mannen

Perfect Comfort is een speciale titanium monturenlijn van Charmant waarbij de nadruk ligt op comfort. Dankzij de wetenschappelijk ontworpen comfortonderdelen bieden de monturen de hele dag draagcomfort in elke situatie. Het comfortabele design bestaat uit een ideale materiaalmix van puur titanium en ß- titanium en het door Charmant zelf ontwikkelde premium Excellence Titan. Daarnaast hebben de monturen licht gebogen veren, ronde uiteinden en verstelbare neuspads die zich door lichaamswarmte aanpassen aan de individuele neusvorm.

De nieuwe stijlen voor januari

CH12324 en CH12325

Een slimme keus voor mannen die een strakke urban uitstraling willen combineren met perfect comfort in het dagelijks leven. Een strak, subtiel voorstuk wordt gecombineerd met kenmerkende details en kleuraccenten op de veren voor een sportief accent. Beide monturen zijn uitgerust met veerdelen van Excellence Titan voor comfortabele flexibiliteit en zijn ideaal voor mannen met een iets groter hoofd.

CH12324

Het volrand montuur met trendy, licht rechthoekige vorm is verkrijgbaar in de smaakvolle kleurencombinaties zwart/rood, bruin/grijs, grijs/zwart en blauwtint.

CH12325

De Nylor-versie is verkrijgbaar in sportieve tinten blauw, zwart en grijs, allemaal gecombineerd met grijze details op de veer. Ook verkrijgbaar in grote maat 57.

CH12326 voor heren

Dit volrand montuur trekt met de trendy ronde vorm de aandacht van vintageliefhebbers. De slanke structuur geeft de drager een informele, elegante uitstraling. Van de zijkant gezien is de subtiele veer van flexibel β-titanium een echte eye-catcher. Deze in het oog springende stijl is verkrijgbaar in harmonieuze kleurencombinaties van zwart, bruin, donkergrijs en grijs.

CH12327 voor heren

Dit slanke en strakke volrand montuur en een mannelijk, licht rechthoekig voorstuk, heeft flexibele veerdelen gemaakt van β-titanium. Door het ingetogen en elegante ontwerp is het de perfecte keus voor elke gelegenheid. Verkrijgbaar in zwart, blauw, donkergrijs en grijs, gecombineerd met pittige, contrasterende rode veren.

Video

Bekijk de video van de Charmant Perfect Comfort herenmonturen.

Meer informatie

www.charmant.com

Gepubliceerd op: 20-02-2018

Reacties

Comments