Charmant Titanium Perfection – gecreëerd voor zelfverzekerde mannen en vrouwen

CHARMANT Titanium Perfection is gecreëerd voor zelfverzekerde mannen en vrouwen die geen concessies doen op het gebied van comfort, kwaliteit en stijl van brillen. Fijne lijnen en flexibele veren bepalen deze sierlijke looks, terwijl superieure titanium materialen en een intelligent ontwerp ervoor zorgen dat elk model licht draagt en perfect past.
Bij deze moderne nieuwe CHARMANT Titanium Perfection-modellen wordt de karakteristieke ingetogen elegantie nog intenser. De slanke contouren zijn geïnspireerd door parallelle lijnen met luchtige 3D-constructies en fraaie veren. De gewichtloze pasvorm wordt versterkt door een mix van hoogwaardige titanium materialen, waarbij bètatitanium de veren extra flexibel maakt. De kleuren zijn modern en variëren van de klassiekers tot trendy zachte rozerode tinten.

Heren

CH29705

Dit nieuwe herenmodel, een precisieontwerp uit de CHARMANT Titanium Perfection-collectie, biedt comfort in een stijlvolle aviatorvorm. Deze opvallende monturen zijn licht en flexibel dankzij een hoogwaardige titaniummix en hebben elegante 3D-veren van bètatitanium, met een handbeschilderde schaduw op zwarte en grijze looks. Dit fraaie montuur is verkrijgbaar in twee hoofdmaten, 56 en 59.

CH29706

Dit CHARMANT Titanium Perfection-montuur zal goed in de smaak vallen bij iedereen die hoge eisen stelt aan excellente eyewear. De strakke titaniummix is modieus mannelijk, met een zacht hoekige vorm en een uitgesproken bovenlijn. Het montuur is verkrijgbaar in klassiek zwart, bruin, blauw en grijs. De sierlijke veren hebben een handbeschilderd kleurcontrast.

 

Dames

CH29800

Met trots brengt CHARMANT Titanium Perfection dit geraffineerde en sierlijke nieuwe montuur onder de aandacht. Dit speelse model heeft een onopvallend afgerond nylor profiel en geaccentueerde hoge hoekstukjes. De veren van bètatitanium zijn slim gegroefd, waardoor ze een gebeeldhouwde uitstraling hebben. De kleurselecties zijn perfect, kijk eens naar deze luxe vergulde look en zacht getinte bril in rood, bruin en paars.

CH29801

Liefhebbers van minimalisme zullen dit betoverende nieuwe CHARMANT Titanium Perfection-montuur met enthousiasme verwelkomen. Dit elegante montuur met colour blocking is gemaakt van hoogwaardige titanium materialen, waarbij de dunne, gefreesde neusbrug een aantrekkelijke kleurnuance creëert. Een geraffineerd lijnenpatroon zorgt voor groeven in de veren. Vier stijlvolle nieuwe tinten, te weten bruin, blauw, roze en rozenrood, completeren deze look.

CH29802

Deze blikvanger is gecreëerd door CHARMANT Titanium Perfection. Het volledig gefreesde profiel is licht gewelfd en onthult een smaakvolle gestructureerde neusbrug. Subtiel, maar toch gewaagd. De veren zijn speels, met een verfijnd en decoratief lijnontwerp. Een lichter getinte binnenkant zorgt voor een opvallend accent bij de vier varianten van dit model. Probeer roségoud, blauw, bordeauxrood en bruin.

CH29803

Dit prachtige nieuwe CHARMANT Titanium Perfection-montuur is een verfijnd accessoire op basis van superieure technologie. De opvallende bril is gemaakt van hoogwaardige titanium materialen waardoor deze bril gewichtloos, flexibel en comfortabel is. Het ingetogen, fraaie karakter van deze stijl, van de charmante, opstaande randen tot de handgekleurde lijnen op de sierlijke veren, zal de drager versteld doen staan. Dit model komt in vier prachtige tinten: rood, bruin, verguld en roze.

CH29804

Amper zichtbaar, maar zó mooi: deze glasbril CHARMANT Titanium Perfection voor dames heeft een randloze voorkant en beeldige, sierlijke veren met handbeschilderde effecten. De lichtheid wordt benadrukt in de vrouwelijke, gewelfde veren en titanium compositie. Deze flexibele, luchtige look komt in vier elegante tinten: bruin, roze en zilver en goud.

 

Meer informatie

www.charmant.com

 

Gepubliceerd op: 04-07-2019

Reacties

Comments