Claudia Jordan van Zadkine Optiek winnaar van de ZEISS E-learning Award

Op 27 juni vond de diploma-uitreiking van Zadkine Optiek plaats in ’t Kapelletje in Rotterdam. Een bijzondere locatie, waar ZEISS bij aanwezig mocht zijn. De studenten van Zadkine Optiek hebben het afgelopen schooljaar actief deelgenomen aan het ZEISS E-learning programma. Claudia Jordan nam deze dag niet alleen haar diploma in ontvangst, maar ook de ZEISS E-learning Award!

Namens ZEISS en Eyeline Magazine feliciteren wij Claudia van harte met de ZEISS E-learning Award en wensen haar veel succes met haar carrière!

ZEISS Academy

Gedurende het schooljaar 2016-2017 zijn de studenten van Zadkine Optiek actief bezig geweest op de ZEISS Academy. De modules van de ZEISS Academy waren geïntegreerd in het lesrooster, waardoor de studenten zich konden ontwikkelen gedurende de schoollessen. Het ZEISS E-learning programma is bedoeld om een totaalpakket aan te bieden op verschillende gebieden. Naast algemene optiekkennis over bijvoorbeeld het oog, is er ook een commerciële training over hoe een klant te ontvangen en te begeleiden naar de juiste keuze van de bril. Ook worden hier de diverse producten van ZEISS besproken, zowel voor glas als voor diagnostische instrumenten. De ZEISS Academy helpt de studenten om zich klaar te stomen voor een toekomst in de optiek.

Om in aanmerking te komen voor de ZEISS E-learning Award, is er gekeken naar het percentage van succesvol afgeronde cursussen gedurende het schooljaar. Claudia is de trotse winnaar van de award. Zij is tijdens de diploma uitreiking in ’t Kapelletje in Rotterdam in het zonnetje gezet door ZEISS met bubbels en de prestigieuze ZEISS E-learning Award.

Meer informatie

www.zeiss.nl

Gepubliceerd op: 13-07-2017

Reacties

Comments