Dutz Eyewear herfst-/wintercollectie 2017-2018

De nieuwe metaalcollectie van Dutz Eyewear wordt inmiddels al weer een paar weken met groot succes verkocht. Nu is het tijd voor de introductie van de nieuwe acetaatmodellen voor het seizen najaar-winter 2017/2018.

De Dutz designers hebben zich wederom breed laten inspireren: van de laatste trends tijdens de Fashion Week tot en met opvallende impressies van de straat. De veelzijdige collectie is om verliefd op te worden. Van elegante eenvoud tot kleurrijke bloemen en van moderne geometrie tot originele patronen. De verscheidenheid in de collectie is een perfecte afspiegeling van de mode en stijl van het seizoen.

Fancy floral

De catwalks in New York, Londen, Milaan en Parijs worden gesierd door bloemenpatronen. Overal gebruiken ontwerpers fleurige motieven, meestal zelfs van top tot teen. Kleine bloemen, natuurlijke landschappen en vintage bloemenprints: het lijkt wel lente in de herfst/wintercollectie! Ook de Dutz designers hebben zich verdiept in hun oma’s woonkamers, waar nostalgische flora en vrouwelijke cateye-monturen elkaar op schitterende wijze vinden.

Red hot!

Het kleurenpalet wordt deze herfst gedomineerd door warme tinten, zoals diepgroen en bruinrood. Daarnaast is er plaats voor verrassend frisse tinten, zoals goudlimoen en helderblauw. Toch is er maar één kleur die overtuigend overheerst, en dat is rood. Bourgondisch grenadine en bruingele esdoorn regeren de catwalk. Deze rijke, diepe en majestueuze tinten zijn ideaal voor eenkleurige uitstralingen. En gezien worden? Dat is onlosmakelijk verbonden met de allure van rood. De tijden van verbergen zijn dan ook voorbij… wees moedig en toon jezelf!

Striking stripes

Strepen zijn niet weg te slaan uit onze collecties. We zien ze nu al twee of drie seizoenen op rij, maar het einde is nog lang niet in zicht… Dik, dun, dubbel of schaduwrijk: strepen zijn ook dit seizoen weer een enorme trend. Ze komen terug op broeken, shirts, jurken en natuurlijk… brillen! De Dutz designers hebben dit keer gekozen voor een grafische blik met lineaire patronen in overtuigende kleurencombinaties. Stripes are never out of style!

True round & original colours

Ronde brillen horen zo’n beetje bij het interieur van modeshows. Een beetje retro, een beetje dramatisch: niet voor niets zijn ze toonaangevend in het straatbeeld. Ronde vormen werken immers met uitstralingen die variëren van casual bohemian en minimalistisch tot hypermodern. Voor de bekende Dutz-touch zijn de designers op zoek gegaan naar opvallende elementen in de monturen. En dat is ze gelukt! Zo zien we schildpad acetaat – een eeuwige klassieker – in veelkleurige funky variaties, gecombineerd met metalen elementen in felle kleuren. Blast from the past with a So Dutz twist!

Dutz Kidz

Originele ontwerpen, fantasierijke kleurstoffen en duurzame materialen: dat zijn de modekundige ingrediënten voor de nieuwste kinderbrillen. Ook kinderen zijn op de hoogte van de laatste trends en weten exact wat hun social media-persoonlijkheden dragen… en ze willen precies hetzelfde! Of het nu gaat over jonge hiphoppers of kleine fashionista’s: met hun brilontwerpen laten kinderen hun gevoel voor stijl en persoonlijkheid zien.

De nieuwste Dutz-collectie bevat acetaten en metalen in levendige kleuren. Er zijn 5 nieuwe modellen voor het herfst/winterseizoen, allemaal even speels, vrolijk en kleurrijk. De gewaagde vormen, opvallende kleurencombinaties en unieke patroonsamenwerkingen zorgen er samen voor dat het Dutz Kidz-assortiment in razend tempo aan populariteit wint!

Meer informatie

www.dutzeyewear.com

Gepubliceerd op: 13-10-2017

Reacties

Comments