Come sea us at BE OPTIC

De nieuwste modellen van luxe leesbrillenmerk Frank and Lucie, dragen in voorjaar/zomer 2020 het thema Ocean Odyssey. De ready readers worden beïnvloed door de diepe kleuren van de Middellandse Zee, waarvan het azuurblauwe water reikt tot aan de gloeiende zandstranden van de Mediterrane kust. Ga kijken en laat je verleiden door de warmte van deze nieuwe collectie.

Waterverftinten als Laguna, Morning Swim en Seaweed doen recht aan de warmgroene Italiaanse wateren met hun zweem van turkoois. Het meest iconische model uit de collectie, de Eyeglobe is in meerdere van deze kleuren verkrijgbaar, zoals in het mysterieuze Milky Aquamarine.  De nieuwe Eyewonder en Eyecube voelen zich meer thuis onder een parasol op het strand, en komen prachtig tot hun recht in kleuren als Beach a la Crème. De Riva Yacht kleur vindt zijn oorsprong in de fabelachtige Riva jachten die rondom Capri aangemeerd liggen.

Alle nieuwe kleuren hebben een verbinding met de AW 2019 collectie, zodat deze goed gecombineerd kunnen worden. Een mooi voorbeeld hiervan is de Treetop Blue of de Misty Cognac.

Om de look helemaal compleet te maken, zijn er weer bijbehorende, zachte pouches van topkwaliteit, uitgevoerd in de Ocean Odyssey look en feel. Een tikje vintage en met een La Vita e Bella uitstraling her en der. De pouches zijn exclusief door Frank and Lucie ontworpen.

Neem op 19 januari een kijkje bij de stand van Frank and Lucie op BE OPTIC en waan je even in een Mediterraan klimaat. Onverhoopt verhinderd? Niet getreurd! Naast BE OPTIC, zijn Frank and Lucie dit voorjaar ook te vinden op opti München, ShowUp Amsterdam, Centrop Sales Nijkerk en Copenhagen Specs.

Frank and Lucie

 Alle Frank and Lucie leesbrillen zijn vervaardigd van luxe acetaat. De leesglazen zijn stuk voor stuk voorzien van een blauwlicht filter en er zijn 5 sterktes verkrijgbaar, van +1 tot +3. De meeste modellen zijn uniseks, maar modellen Eyewonder en Eyeglobe worden meer door vrouwen gewaardeerd.

Frank and Lucie bestaan nu drie jaar en hebben met hun luxe en classy ready readers brand de wereld weten te veroveren. Het merk heeft inmiddels verkooppunten in 9 landen wereldwijd. Tot op heden doen ze zelf de ontwerpen, productie en distributie.

Voor meer informatie:

info@thereadingcompany.nl

Monique Zoeter

Monique.zoeter@thereadingcompany.nl

0031 612872385

 

Gepubliceerd op: 09-01-2020

Reacties

Comments