Kisu 1month Multi Toric, nu ook in CD en meer!

Hoogstwaarschijnlijk kent u Kisu, de multifocaal torische maandlens van Menicon, al. Deze disposable lens met een hoog DK, lage modulus en een watergehalte van 74% is dé oplossing voor torische lensdragers met behoefte aan leesondersteuning.

Een eenvoudige aanpas, hoge succesratio en uitgebreid leveringsbereik zorgen ervoor dat de 27% lensdragers die gedwongen was concessies te doen in visus of lenskeuze, nu eenvoudig voor contactlenzen kan kiezen, zonder meteen over te hoeven naar een maatwerk-optie. De lens is eenvoudig zonder topograaf aan te meten, omdat deze leverbaar is in 1 radius en 1 diameter.

Met Kisu is doorgebouwd op de kracht en het ontwerp van het Miru disposable-assortiment. Het lensontwerp is gebaseerd op het Miru lensdesign. Hierdoor is Kisu uitstekend te dragen in combinatie met andere Miru-lenzen.

Distance-design én hogere cilinders

Naast het Near-design, is Kisu nu ook verkrijgbaar in Distance-design. Leverbaar in additie tot +2,50D. Menicon adviseert te starten met het Near-design. Wanneer dit niet werkt, kunt u overstappen naar het Distance-design, of een combinatie van beide.

Kisu-lenzen waren altijd verkrijgbaar in cilinders -0,75D, -1,25D, -1,75D en -2,25D. Hieraan zijn de cilinders -2,75D en -3,25D toegevoegd.

Uit intern onderzoek is gebleken dat met deze uitbreidingen 30% meer (potentiële) lensdragers geholpen kunnen worden.

Sluit ook aan bij de meer dan 500 opticiens die al met deze lens aan de slag gegaan zijn! Bestellen kan eenvoudig via Easyfit, maar ook telefonisch (0591-610 640) of via de e-mail ([email protected]).

Tags: