LensOnline nieuwe sponsor van Team Worldstream – het schaatsteam van Jutta Leerdam en Koen Verweij

 Team Worldstream maakt bekend een nieuwe sponsor te hebben gevonden in de organisatie LensOnline. De partijen zijn een samenwerking aangegaan voor de rest van het huidige schaatsseizoen. Het streven is om na afloop van dit seizoen een langdurige samenwerking aan te gaan.

LensOnline is een grote online aanbieder van contactlenzen en werkt samen met lokale opticiens. Ze zijn actief in België, Italië, Spanje en Duitsland en sinds 2018 veroveren ze de ook de Nederlandse markt. “Wij willen graag meer naamsbekendheid vergaren in Nederland. De exposure van Team Worldstream leent zich hier uitstekend voor. Samen willen we onze resultaten blijvend verbeteren. Voor de ploeg zal dit op het gebied van snelheid zijn en voor ons op het gebied van groei en naamsbekendheid. Team Worldstream heeft topsporters en zo zien wij onze partners, de lokale opticiens, ook. We streven met onze lokale opticiens naar de beste service in de oogzorg. Onze partners zijn dan ook een essentiële schakel voor het succesvolle concept van LensOnline”, aldus Bert Boon, oprichter van LensOnline.

Ook Leerdam geeft aan blij te zijn met de nieuwe sponsor. “Het geeft mij als schaatser vertrouwen om te zien dat steeds meer partijen zich aansluiten bij ons team en geloven in wat wij doen”. Leerdam zal aankomend weekend schaatsen in het internationale oranje pak met de logo’s van LensOnline en hoofdsponsor Worldstream.

Meer informatie

www.korting.lensonline.nl/winterdeals

 

 

Tags: