MiSight® 1 day : dé zachte lens speciaal voor myopie management

Voor steeds meer kinderen in Nederland en wereldwijd is scherp zicht niet vanzelfsprekend. Zij hebben progressieve myopie en lopen een groot risico om op latere leeftijd ernstige zichtproblemen te ontwikkelen en zelfs blind te worden. Speciale myopie-controle lenzen zoals MiSight® 1 day zijn ontwikkeld om de verergering van bijziendheid bij kinderen zo veel mogelijk af te remmen.

De sterkste toename van bijziendheid vindt meestal plaats tussen de 6 en 17 jaar. Helaas bestaat er geen wondermiddel tegen bijziendheid, maar er zijn gelukkig wel genoeg acties die ondernomen kunnen worden om kinderen hier zoveel mogelijk voor te behoeden.

ActivControl™ technologie

Het unieke ontwerp van MiSight® 1 day heeft speciale behandelzones met ActivControl™ technologie. In de contactlens zijn speciale ringen aangebracht waardoor de verergering van de bijziendheid actief wordt geremd én het kind tegelijkertijd scherp zicht heeft, ongeacht verschillende pupildiameters en lenscentratie. Het voordeel van MiSight® daglenzen is dat ze erg comfortabel zijn en eenvoudig in gebruik. Procornea Nederland B.V. biedt de lenzen als enige contactlensfabrikant in de Benelux exclusief aan Myopie Management Experts.

Myopie Management Expert

Een goede specialist kijkt verder dan een product; die kijkt naar een therapie voor goed zicht op de lange termijn. Een therapie binnen de eigen praktijk, maar ook daarbuiten in samenwerking met alle betrokken partijen. Dat is waar myopie management om draait. Myopie management vereist ervaring, expertise en up-to-date kennis. Daarom ondersteunt Procornea de experts met de juiste tools, persoonlijke coaching, speciale seminars en gratis gebruik van de ‘Kijk verder’-campagne-items, zowel off- als online.

Meer informatie

www.ikkijkverder.nl

Tags: