Contactlenscontrole.nl lanceert nieuw consumentenplatform

Het platform contactlenscontrole.nl is gelanceerd. Het platform geeft de consument oogzorginformatie en brengt de consument in contact met de zelfstandige oogzorgprofessional in de buurt.

‘De consument verandert in zijn aankoopgedrag van contactlenzen en loopt daardoor goede oogzorg mis’, zegt oprichter Anton Hofstede. ‘De drempel om terug te keren naar de zelfstandige oogzorgspecialist wil ik met contactlenscontrole.nl verlagen. Ik heb dus een dubbel doel: betere oogzorg voor de consument en meer klanten voor de zelfstandige.’

De consument zoekt op internet

Door analyse van zoekgegevens en vragen, die consumenten stellen, kan contactlenscontrole.nl de juiste informatie geven in de vorm van makkelijk leesbare artikelen op het platform en social media. Al deze artikelen leiden de consument naar de plaatselijke zelfstandige oogzorgprofessional.

Alleen voor zelfstandige oogzorgprofessionals

‘Tijdens mijn werk als accountmanager zag ik de moeilijkheden waar de zelfstandigen mee worstelden: e-commerce en de constante media aandacht van ketens. Een goede reactie geven is als zelfstandige moeilijk.’, aldus Anton. De ervaring die hij heeft opgedaan als accountmanager voor enkele contactlensleveranciers samen met de kennis en ervaring uit zijn online verleden heeft hem op dit idee gebracht, naast de passie die hij voor het vak heeft meegekregen vanuit het familiebedrijf.

Meer informatie

www.EYEformation.nl/contactlenscontrole

Gepubliceerd op: 29-01-2019

Reacties

Comments