De nieuwe cat-eye modellen van Lunor

Cat-eye-brillen zijn populaire accessoires sinds de jaren 40. De monturen werden gedragen door stijlbewuste vrouwen zoals Marilyn Monroe of Grace Kelly.

Opvallend maar vrouwelijk

Lunor breidt haar succesvolle A11-collectie uit met vrouwelijke monturen. De nieuwe modellen zijn gemaakt voor vrouwelijke gelaatstrekken. Bij het ontwerpen van de nieuwe monturen haalde Lunor inspiratie uit die opvallende cat-eye vormen om vervolgens twee tijdloze, subtiele varianten te creëren. Deze stralen de charme uit van extravagante klassiekers uit die tijd zonder het gezicht van hun drager te domineren. De ontwerpen van Lunor zijn meestal bedoeld voor elk gezicht maar de nieuwe A11-modellen met retro cat-eye-vorm hebben ze exclusief gemaakt voor vrouwen.

Fijne vorm en slank montuur

De nieuwe modellen hebben een slank montuur dat naar buiten loopt. Deze bril heeft grote glazen en een filigraan montuur. Met de hoekige scharnieren worden de jukbeenderen van hun drager benadrukt. De filigrane brug van de bril benadrukt ook vrouwelijke gelaatstrekken, passend bij de vorm van de cat-eye. De A11 454 heeft volledig gevormde cat-eyes en een subtiele brug. Het tweede model A11 456 heeft een lichte cat-eye met een extravagante brug. Dankzij de zes verschillende kleuren zwart, donker havana, licht havana, vintage grijs, vintage blauw en vintage bruin, heeft de drager de vrijheid om de bijpassende bril te kiezen.

Meer informatie

www.lunor.com/en/

Gepubliceerd op: 11-06-2020

Reacties

Comments