Doe mee met de live webinar van Procornea: Topografie

Het team van Professional Services van Procornea gaat ook in deze tijd door met het delen van hun kennis. Uzelf blijven ontwikkelen en uw kennis naar een hoger niveau tillen kan nu ook vanuit huis. Graag nodigt Procornea u uit voor deze speciale eerste editie van de training Topografie in webinar vorm! Het webinar vindt plaats op donderdag 30 april van 20.00 – 21.30 uur.

Waarom topografie? De topograaf wordt sinds 2002 gebruikt in Nederlandse optiekbedrijven voor het aanmeten en de follow-up van alle type lenzen. Vaak horen wij van contactlensspecialisten dat lang niet alle functies benut worden in de praktijk, terwijl die juist zeer waardevol kunnen zijn. Dit webinar leert u optimaal gebruik te maken van uw cornea topograaf. Door middel van praktijkcasussen en diverse technieken wordt u vertrouwd gemaakt met de geavanceerde mogelijkheden in de topografie software. Diverse tips voor corneale, zachte en sclerale lenzen passeren de revue.

Programma Contactlensspecialist Fabian Janssen bespreekt in het webinar de volgende onderwerpen:

· Type apparaten: meettechnieken en de voor- en nadelen.

· Welke factoren spelen een rol bij het maken van een goede topografie?

· Tips voor het controleren van een topografie.

· Uitgebreide uitleg over verschillende mappen: hoe te interpreteren en te gebruiken.

· Casussen uit de praktijk.

Daarnaast is er ruimte voor vragen. Meld u aan en fris uw kennis op! Zien we u ook bij het webinar op donderdag 30 april om 20.00 uur?

Aanmelden kan hier:

www.nl.surveymonkey.com/r/webinartopografie

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met uw Accountmanager, mail naar info@procornea.nl of bel +31(0) 313 677 677.

Gepubliceerd op: 23-04-2020

Reacties

Comments