Ducati en Maje als nieuwe paradepaardjes

Met veel trots kondigt Menrad Nederland B.V. aan dat ze vanaf 1 september 2018 zal gaan starten met de distributie van de merken Ducati en Maje. Deze merken komen uit de stal van Mondotica en Menrad the Vision zal, naast een aantal andere Europese landen, ook in Nederland verantwoordelijk zijn voor deze twee merken.

Ducati

Ducati is ontstaan in 1945 uit de radiofabriek Societa Scientifica Radio Brevetti Ducati die na de Tweede Wereldoorlog – zwaar beschadigd – door de regering werd overgenomen. De eerste producten waren 48 en 65 cc motorfietsen en scooters, waaronder de beroemde 48 cc viertakt “Cucciolo”, waarvan de productie in 1946 werd gestart als onderafdeling van Siata. In 1952 kwam de eerste echte Ducati, de “98”, op de markt. Onder de liefhebbers van motoren is het merk Ducati een begrip en vandaag de dag niet meer weg te denken.

Met motorcoureur en Eyewear Ambassadeur Andrea Dovizioso is Ducati ook in de motorsport actief. In samenwerking met Andrea is een speciale capsulecollectie ontworpen waarbij de nadruk op de techniek ligt. De Ducati collectie kenmerkt zich als echte heren collectie waarbij de nadruk ligt op design en techniek. De collectie bestaat zowel uit optische modellen als ook zonnebrillen.

Maje

Judith Milgrom is in 1998 gestart met Maje. Haar visie is een collectie te ontwerpen voor de dynamische vrouw, die draagbaar is voor elk uur van de dag. Haar gevoeligheid en oog voor detail hebben haar geholpen om een uniek ontwerpster te worden in de fashionwereld. Het is niet voor niets dat winkels als de Bijenkorf en de Belgische Royals dit merk in hun armen hebben gesloten.

Het merk Maje is ontstaan door M = de achternaam van de familie le Moyal, A = Alain, de naam van haar broer die ook in het bedrijf werkt, J = Judith en de E = Evelyne de naam van haar zus.
De Eyewear collectie van Maje sluit feilloos aan bij de visie van Judith. Onderscheidend maar draagbaar, voor ieder moment van de dag. Deze High end dames collectie van zowel optische producten als zonnebrillen sluit naadloos aan bij de trend van vandaag de dag.

Meer informatie

www.menrad.de

Gepubliceerd op: 06-09-2018

Reacties

Comments