Mijn Easyscan en ik – De Heus Optiek Ede

Een oogscreening in 3 minuten? Het kan met de Easyscan! Met het, in Nederland ontwikkelde, Easyscan concept kan elke zelfstandige opticien zich optimaal onderscheiden. “Een klant kan heel eenvoudig zijn ooggezondheid laten testen door alle medewerkers in de winkel”, vertelt René Zwanenburg enthousiast. Hij is sinds mei 2018 Sales Manager Nederland en hij ging met Eyeline op bezoek bij De Heus Optiek in Ede. 

Marcel de Heus – Eigenaar De Heus Optiek Ede

“Met de EasyScan kan ik maatwerk leveren. Ik ben namelijk de specialist van het gezonde oog”, zegt Marcel de Heus. “Ik kan heel eenvoudig en snel met de EasyScan pluis/niet pluis differentiëren; dat wil ik zo goed mogelijk en gratis doen. Ik ga met een EasyScan namelijk niet de concurrentieslag aan. Het is heel fijn dat je niet hoeft te druppelen met atropine, dus er ontstaat geen wachtrij in de winkel. De EasyScan is snel, efficiënt, houdt de kosten binnen de perken en helpt mij de service richting mijn eigen vaste klantenkring uit te breiden. Betrouwbaar, goed en snel. Maximale service en maximale klantvriendelijkheid; simplicity, that’s it”.

René Zwanenburg – Sales Manager NL Easyscan

“Met het EasyScan concept kan de opticien zich onderscheiden met netvliescontrole en hiermee klantenloyaliteit laten toenemen. Verder hebben wij uitgekiende marketinguitingen ontwikkeld om nieuwe klanten naar de winkel te trekken. De EasyScan software bevat materiaal om de klant het belang uit te leggen van het beschermen van hun netvlies en van glazen met de juiste coatings. Na het onderzoek worden de netvliesfoto’s eenvoudig naar de smartphone van de klant gestuurd. Hiermee kunnen zij hun ervaring delen met familie en vrienden, wat weer leidt tot mond-tot-mond reclame. De EasyScan Academy zorgt ervoor dat medische en commerciële kennis up-to-date blijft. Tenslotte, in oktober organiseren wij een training in samenwerking met een optometrist waarin onder andere praktijkvoorbeelden worden besproken. Wordt vervolgd”.

Meer informatie

www.easyscantest.com

Gepubliceerd op: 05-09-2018

Reacties

Comments