Easyscan onderscheidt zich op Centrop-Sales met gedetailleerde oogscan

Op zondag en maandag 4 en 5 februari 2018 vond Centrop-Sales plaats waar onder andere Easyscan aanwezig was. Zij stelde hun Easyscan tentoon waarmee op een eenvoudige manier afwijkingen in het netvlies te zien zijn.

Gebruiksvriendelijk maar nauwkeurig scansysteem

Easyscan biedt de opticien een onderscheidende service aan in een tijd waarin het voor opticiens lastig is om klanten aan te trekken. De Easyscan is een gebruiksvriendelijk scansysteem waarmee je in enkele minuten netvliesafwijkingen zoals staar, hypertensie en diabetes kunt aflezen op een nauwkeurige netvliesanimatie. Deze gegevens zijn erg handig voor de opticien, maar ook voor zijn klant. Met deze scan op zak heeft de klant namelijk een fijn en eenvoudig overzicht voor zichzelf. Dit is voor de klant een bewijs van de kennis en kunde van zijn huidige opticien. Op die manier biedt de opticien uniek materiaal om zich te onderscheiden.

Internationaal succes

Na buitenlands succes richt Easyscan zijn pijlen op de Nederlandse markt. Maar ook de Spaanse en Engelse markt kunnen de opmars van Easyscan verwachten.

Het bedrijf bemerkt een overeenkomend probleem in de markt, namelijk het behouden en het aantrekken van klanten. Met de Easyscan bieden zij de opticien een oplossing aan: de optiek onderscheiden met een nauwkeurige oogscan.

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de stand van Easyscan op de Centrop-Sales.

Meer informatie

www.easyscantest.com

Gepubliceerd op: 15-02-2018

Reacties

Comments