Mijn EasyScan & ik – De Visser Optiek

Een oogscreening in 3 minuten? Het kan met de EasyScan! Met het, in Nederland ontwikkelde, EasyScan concept kan elke zelfstandige opticien zich optimaal onderscheiden. “Een klant kan heel eenvoudig zijn ooggezondheid laten testen door alle medewerkers in de winkel”, vertelt René Zwanenburg enthousiast. Hij is sinds mei 2018 Sales Manager Nederland en sprak samen met Eyeline Isabelle van den Berge van De Visser Optiek.

Isabelle van den Berge – De Visser Optiek

“De EasyScan en de oogzorg die je hiermee kunt aanbieden, is van grote toegevoegde waarde in de winkel. Op die manier heb je nog meer tools om oogafwijkingen op te sporen. Omdat je je vak kunt uitoefenen en de klant kunt laten zien wat je allemaal kunt, schep je vertrouwen bij de klant. Zo hadden we bijvoorbeeld een klant die maculadegeneratie in de familie had. Uit de foto’s van EasyScan bleek dat ook hij dit had en dus hebben we hem meteen doorgestuurd naar de oogarts. We vertellen de klant dat dus niet enkel de sterktes maar ook kunnen we iets zeggen over de gezondheid. Bij iedere oogmeting maken we een foto met de EasyScan, ongeacht de leeftijd. We willen namelijk zoveel klanten helpen en het wordt erg gewaardeerd. Dat blijkt ook uit het feit dat we met zes man sterk in de winkel staan en het druk blijven houden.”

René Zwanenburg – Sales Manager NL EasyScan

“Met het EasyScan concept kan de zelfstandige opticien zich onderscheiden met netvliescontrole en hiermee klantenloyaliteit laten toenemen. Verder hebben wij uitgekiende marketinguitingen ontwikkeld om nieuwe klanten naar de winkel te trekken. De EasyScan software bevat materiaal om de klant het belang uit te leggen van het beschermen van hun netvlies en van glazen met de juiste coatings. Na het onderzoek worden de netvliesfoto’s eenvoudig naar de smartphone van de klant gestuurd. Hiermee kunnen zij hun ervaring delen met familie en vrienden, wat weer leidt tot mond-tot-mond reclame. De EasyScan Academy zorgt ervoor dat medische en commerciële kennis up-to-date blijft. Tenslotte, in het eerste kwartaal van 2019 organiseren wij een training in samenwerking met een optometrist waarin onder andere praktijkvoorbeelden worden besproken. Wordt vervolgd.”

Meer informatie

www.easyscantest.com

Gepubliceerd op: 27-12-2018

Reacties

Comments