Eschenbach; meegaan met de tijd brengt je verder

Titanflex heeft feeling voor de nieuwste trends. Het geheim van het succes is niet alleen de kwaliteit en robuustheid van de bril, maar ook de slimme combinatie van technologie, design en comfort.

Inspiratie

De ontwerpers halen de inspiratie vaak uit hun eigen leven. Zo is bijvoorbeeld de nieuwe biker-stijl moterhelmbrillen met grote passie ontwikkeld en getest door professionele rijders. Een ander nieuw product is het trendy skeletontwerp waarin Titanflex de populaire minimalistische trend heeft overgenomen, in combinatie met de unieke kwaliteit en precisie die de klanten gewend zijn. Bovendien zijn de eerste drie modellen voorzien van een nieuwe high-tech legering die driedimensionale ontwerpen met een schitterende afwerking en een zeer hoge maakt mate van hardheid mogelijk.

Transparant

Titanflex is transparanter dan ooit! Als je de markt al dertig jaar revolutioneert, heb je niets te verbergen. Dit was waar de ingenieurs van Eschenbach aan dachten toen zij het skelet ontwikkelde voor het delicate metalen montuur met transparante hi-tech plastic. Een combinatie van gereduceerde, matte kunststofkleuren en metalen onderdelen waarvan de afwerking van glanzend tot semi-mat varieert. Dit geeft de bril een moderne nude-look en biedt een inzicht in de unieke kwaliteit en precisie waarmee ze zijn gemaakt. De vorm van de brillen zijn  ultramodern en toch tijdloos: het is in feite een jonge, stedelijke interpretatie van het klassieke rechthoekige ontwerp, gekoppeld aan een trendy pantoflex met dubbele brug.

Meer informatie

www.eschenbach-optik.com

Gepubliceerd op: 08-02-2019

Reacties

Comments